Povezane vesti
Dva pokušaja napada na avion Zelenskog
B92 pre 12 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je sinoć da je Rusija poslednjih nedelja dva puta pokušala da napadne dronovima avion kojim je on putovao. "Moj predsednički avion je bio u Moldaviji i zato su napali Moldaviju. Kada smo se vraćali kući… »
Zelenski tvrdi: Rusija dva puta pokušala da pogodi avion kojim sam putovao
Politika pre 13 sati
Kijev tvrdi da su ruski dronovi ugrozili let Zelenskog, Moldavija nije potvrdila. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je Rusija u poslednjih nedelja dva puta pokušala da napadne dronovima avion kojim je on putovao. „Moj predsednički… »
Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione kojima sam putovao poslednjih nedelja
Telegraf pre 14 sati
Rusija je dva puta poslednjih nedelja napala avion kojim je putovao ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, rekao je Zelenski za CBS News u ekskluzivnom intervjuu u utorak. "U Moldaviji je bio moj predsednički avion i zato su napali Moldaviju", rekao… »
Vesti dana »
Mašulović junak drame u Tampereu: „Znamo da vas nerviramo, ali šta je tu je – hvala vam!“
Hot sport pre 48 minutajoš 26 povezanih
RIK: Koalicija “Narodna Srbija“ mora da dostavi još 67 potpisa
Morava info pre 1 satjoš 35 povezanih
Ivanović (NPS): Prvostepena presuda vođama OVK ne sme biti povod za euforiju, premalo za sve zločine
Radio sto plus pre 33 minutajoš 308 povezanih
Tačiju i trojici bivših pripadnika OVK višegodišnje kazne za ratne zločine na Kosovu, nezadovoljstvo u Prištini
BBC News pre 18 minutajoš 25 povezanih