Povezane vesti

"Novak je i sam shvatio da je kraj": Amerikanac potpuno otpisao Đokovića, kaže da neće osvojiti 25. titulu

"Novak je i sam shvatio da je kraj": Amerikanac potpuno otpisao Đokovića, kaže da neće osvojiti 25. titulu

Mondo pre 1 dan
Srpski as je poražen u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju i US Openu, potom priznavši da ima probleme sa kojima se muči već neko vreme. Poznati američki novinar i analitičar Stiv Flink sumnja da Đoković može ponovo da zaigra tenis na najvišem nivou, kao i da je osvajanje 25. grend slem titule sve dalje. "Zabrinut sam jer je imao stomačne probleme u Sinsinatiju, to mu se dešavalo nekoliko puta u poslednjih godinu dana. Ako se stalno nosite sa stomačnim tegobama i ne… »
Amerikanac više ne veruje u Novaka Đokovića: „I sam polako počinje da shvata da san o osvajanju 25. grend slema polako…

Amerikanac više ne veruje u Novaka Đokovića: „I sam polako počinje da shvata da san o osvajanju 25. grend slema polako…

Danas pre 1 dan
On sumnja da Đoković može ponovo da zaigra tenis na najvišem nivou. – Zabrinut sam jer je imao stomačne probleme u Sinsinatiju, to mu se dešavalo nekoliko puta u poslednjih godinu dana. Ako se stalno nosite sa stomačnim tegobama i ne osećate dobro na terenu, patite od bolova u leđima i ramenu…To me brine. Koliko god čudno da zvuči, ne bih želeo da se opusti i misli u stilu, ‘nije to ništa ozbiljno, mogu da nastavim da igram tako’. Mislim da bi Novak mrzeo da mu… »

Vesti dana »