Povezane vesti
Ukrajinski zarobljenik: Vojna policija me suzavcem naterala da odem u jurišni puk
Politika pre 22 sata
Ukrajinski zarobljenik Aleksej Šarobokov izjavio je da su ga pripadnici vojnog regrutnog centra prinudno poslali u 425. odvojeni jurišni puk „Skala“, pri čemu su upotrebili biber-sprej. „Pitali su me: šta, nećeš da ideš u „Skalu“? Kažem: ’Da, neću’, i oni su počeli da mi prskaju oči sprejem, a probudio sam se već u „Skali““, rekao je Šarobokov, prenela je RIA Novosti. Video-snimak njegovog svedočenja objavio je ratni izveštač Jevgenij Poddubni na svom kanalu… »
Ukrajinci gore u kotlu Dobropolja, Rusi neumoljivo stežu: "Poslali su nas ovde, samo dvojica smo preživeli" (mapa)
Večernje novosti pre 23 sata
Sergey Bobylev / Sputnik / Profimedia - Potom su nas poslali ovde na zadatak... da zauzmemo šumu... Pa, mi čak nismo ni do šume stigli. Mislim, nas dvojica smo preživeli, a ostali su tamo izginuli - rekao je Šarobokov u video-snimku koji je objavio vojni dopisnik Evgenij Poddubni na kanalu na platformi „Maks“, prenose RIA Novosti. Foto: DeepState On je dodao da je zadatak ukrajinskih vojnika bio da uđu u šumu, utvrde se tamo, iskopaju rov, a potom sačekaju dolazak… »
Vesti dana »
U Kragujevcu dočekani studenti biciklisti „Čuvari Ustava“, obratili se kandidati za poslanike, nakon skupa bakljada pristalica SNS
Insajder pre 49 minutajoš 27 povezanih
Nakon sastanka Trampa i Sija: Dogovor Kine i SAD o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Danas pre 6 satijoš 30 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 2 satajoš 27 povezanih