Povezane vesti

Micić nahvalio igrača Zvezde: On je najprijatnije iznenađenje, veliki profesionalac i pobednik

Micić nahvalio igrača Zvezde: On je najprijatnije iznenađenje, veliki profesionalac i pobednik

Večernje novosti pre 14 sati
Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/ Srpski plejmejker će gostovati Crvenoj zvezdi sa Hapoelom. Tim iz Tel Aviva je neočekivanim porazom od Bajerna (84:86) počeo novu sezonu u Evroligi. - Za ovu sezonu sam se spremao drugačije od prošle. Imao sam više vremena. Nadam se da će taj rad dati rezultate, zato što mi je to oduvek davalo dodatno samopouzdanje. Dobra fizička priprema, a opet, druga obično bude lakše nego prva. Što se tiče upoznavanja s trenerskim sistemom,… »
Vasilije Micić pred Zvezdu: "Kris Džouns mi je jedno od najlepših iznenađenja"

Vasilije Micić pred Zvezdu: "Kris Džouns mi je jedno od najlepših iznenađenja"

Mondo pre 13 sati
Tim iz Izraela će voditi Vasilije Micić koji je pred duel protiv bivšeg kluba stao pred srpske medije i analizirao narednog rivala. "Spremao sam se aktivno i nadam se da će se sav taj rad isplatiti. Kada se dobro pripremim, uvek imam i više samopouzdanja. Druga sezona uglavnom bude jednostavnija od prve, jer već poznaješ sistem i znaš šta se od tebe očekuje. Prethodna sezona završila se 25. juna, tako da je bilo važno biti strpljiv. Radio sam individualno i neke… »
Vasilije Micić uoči duela sa Zvezdom otvoreno o problemu Hapoela: „Svi imaju ego, a taj ego ubija!“

Vasilije Micić uoči duela sa Zvezdom otvoreno o problemu Hapoela: „Svi imaju ego, a taj ego ubija!“

Hot sport pre 13 sati
Hapoel iz Tel Aviva u utorak od 20 časova gostuje Crvenoj zvezdi u Evroligi, a srpski plejmejker pred duel u Areni otvoreno je govorio o problemima svoje ekipe, kvalitetu crveno-belih, ali i dvojici bivših saigrača koji su ovog leta završili upravo u Zvezdi. Ni Zvezda ni Hapoel nisu novu evroligašku sezonu otvorili na željeni način. Crveno-beli su na premijeri poraženi od Žalgirisa, dok je izraelski tim izgubio od Bajerna rezultatom 86:84. Zbog toga će obe ekipe u… »

Vesti dana »