Povezane vesti
Šokantne pretnje za Darka Stošića! Slovenac zagrmeo: Spasiću Srbiju od lažne propagande, Marakana će mi skandirati!
Kurir pre 13 sati
Jedan o drugom su posle toga više puta govorili, a sve je, čini se, kulminiralo nakon FNC večeri u Zagrebu koja je nedavno održana. Stošić je u jednom intervjuu rekao da Fabjan ima nasilan pristup, a to se nije dopalo popularnom Slo Rokiju. "Nasilan pristup? Da li sam ja ikada nekoga zvao usred noći i pretio mu da ću ga prebiti kad ga vidim? A onda, kad si me stvarno video u Zagrebu - šta je bilo?", zapitao se Fabjan putem "storija" na društvenoj mreži Instagram,… »
Žestoke prozivke MMA boraca: Unakaziću te na Marakani, zvao si me usred noći i pretio
Večernje novosti pre 14 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Slovenački MMA borac Miran Fabjan, poznat pod nadimkom „Slo Roki", ponovo je raspalio atmosferu pred potencijalni novi obračun sa srpskim borcem Darkom Stošićem. Fabjan je posle velike pobede nad Hrvatom Ivanom Erslanom na nedavnom FNC spektaklu u Zagrebu prozvao Stošića, aktuelnog šampiona FNC-a u teškoj kategoriji, i izneo tvrdnje o njihovom ranijem susretu i telefonskom razgovoru. Stošić je prethodno poručio da Fabjan ima… »
Vesti dana »
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana