Povezane vesti
Predsednik Kazahstana: Putin najprihvatljivija politička figura za nas, Evropu i svet
Sputnik pre 12 sati
Kako je dodao, Putin poseduje potrebne kvalitete za rukovodioca velike države složene istorije i sopstvenog shvatanja strateških ciljeva koji stoje pred njom. On je u Berlinu pojasnio i svoj stav po pitanju ukrajinskog sukoba. „Sa velikim uvažavanjem se odnosimo prema ukrajinskom narodu, njegovoj istoriji, kulturi, tradicijama i jeziku. Nisam govorio o tome da je potrebno odmah obustaviti sukob. Shvatam da bi to u savremenim uslovima bilo nerealno. Govorio sam o… »
Predsednik Kazahstana o Putinu: On je najprihvatljivija politička figura za nas, Evropu i svet
Večernje novosti pre 11 sati
Foto: Tanjug/AP/Indian Foreign Ministry -Imam veoma dobre odnose sa predsednikom Putinom i smatram ga izuzetnim državnikom i danas sam sa velikom uverenošću govorio o tome da je on kao državnik, kao rukovodilac Rusije, najprihvatljivija politička figura, ma kako to čudno zvučalo vama, i za centralnu Aziju, Kazahstan, a po mom mišljenju i za Evropu i čitav svet, rekao je on na konferenciji za novinare sa nemačkim kancelarom Fridrihom Mercom. Kako je dodao, Putin… »
Vesti dana »
Meteorolog Sovilj razbija zablude o "blagoj zimi": Čeka nas čak 40 ledenih dana, evo gde će u Srbiji biti najhladnije
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih
Stravičan napad u 3 ujutru! Rusija izvela žestok udar na Kijev balističkim raketama: Ima poginulih, pod ruševinama nađeno telo deteta!
Blic pre 8 minutajoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Iran traži crno na belo - Trampove izjave o predlogu za Ormuz nisu dovoljne
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih
Amerikanci odlaze iz Iraka posle 23 godine: Ko će popuniti bezbednosni vakuum?
NIN pre 28 minutajoš 1 povezana