Povezane vesti

"Došao sam u Efes da osvojim Evroligu": Pablo Laso žestoko zapretio Zvezdi

"Došao sam u Efes da osvojim Evroligu": Pablo Laso žestoko zapretio Zvezdi

Večernje novosti pre 18 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Turski tim iz dva meča sa Špancima u Evroligi ima polovičan učinak, izgubili su od Barselone u Kataloniji, a slavili protiv Real Madrida u Istanbulu. A trener košarkaša Efesa Pablo Laso izjavio je nakon pobede nad Real Madridom da su brojni problemi uzrokovali razočaravajuće rezultate minule sezone. - Prošla godina je za nas bila veoma teška. Povrede su najveća prepreka da u sportu dobijete ono što očekujete od svog tima. Mislim da… »
Laso pun poštovanja prema Zvezdi: Igramo protiv sjajnog tima, u sjajnoj dvorani!

Laso pun poštovanja prema Zvezdi: Igramo protiv sjajnog tima, u sjajnoj dvorani!

Večernje novosti pre 5 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Iskusni španski stručnjak, trener Efesa je pred gostovanje crveno-belima u trećem kolu istakao da njegov tim za rivala ima sjajnu ekipu. - Trenutno je dupla nedelja i eto za manje od nedelju dana mislim da smo odigrali mnogo utakmica. Počeli smo novu sezonu prošle nedelje i već je treće kolo. Zato je veoma teško fizički i mentalno, pa moramo da promenimo pristup u odnosu na prošlu utakmicu. Moramo da shvatimo da igramo protiv… »
Laso: Zvezda ima mnogo opcija u napadu, biće lepo videti dva trenera iz Baskije u Evroligi

Laso: Zvezda ima mnogo opcija u napadu, biće lepo videti dva trenera iz Baskije u Evroligi

RTS pre 8 sati
Košarkaši Efesa gostovaće u četvrtak u "Beogradskoj areni", gde ih u okviru trećeg kola Evrolige čeka Crvena zvezda. Trener turskog tima Pablo Laso rekao je dan pred duel sa crveno-belima da je Zvezda tim koji ima mnogo opcija u napadu. "Igraju izuzetno rasterećeno jer imaju neverovatnu atmosferu na svom terenu. Uvek je teško igrati u tako velikoj hali. Navijači Crvene zvezde sa velikom strašću bodre svoj tim. Imaju veoma kvalitetne igrače na svakoj poziciji",… »
"Verujem da ćemo postati prvaci Evrolige"

"Verujem da ćemo postati prvaci Evrolige"

B92 pre 16 sati
Posle pobede na svom parketu, Laso se prvo osvrnuo na prošlu sezonu, koja je bila teška i gde je Efes odigrao ispod svog proseka. "Prošla godina je za nas bila veoma teška. Povrede su najveća prepreka da u sportu dobijete ono što očekujete od svog tima. Mislim da su povrede deo igre, ali ne mogu da budu opravdanje. Zato moramo da analiziramo probleme iz prošle sezone iz nekoliko uglova", rekao je Laso i dodao: "Mislim da su postojala tri razloga: prvi je… »
Laso pred Zvezdu: Došao sam u Efes verujući da osvajamo EL

Laso pred Zvezdu: Došao sam u Efes verujući da osvajamo EL

Sport klub pre 19 sati
Efes je u drugom kolu Evrolige kao domaćin pobedio Real Madrid rezultatom 94:84. Laso se nakon meča osvrnuo se na tešku prethodnu sezonu Efesa – koji nije bio konkurentan u Evroligi, dok je i u domaćim takmičenjima imao problema u direktnim duelima sa najvećim rivalima. Španski trener izdvojio je tri segmenta igre u kojima je Efesu bio prioritet da se poboljša, uz naglasak da brojne povrede ne mogu da budu opravdanje za probleme iz prošle sezone. „Prošla godina je… »

Vesti dana »