Povezane vesti

Identifikovan blokader koji je svirepo udario ženu, brat mu je tužilac specijalnog odeljenja

Identifikovan blokader koji je svirepo udario ženu, brat mu je tužilac specijalnog odeljenja

Politika pre 14 sati
Institucije sporovode procedure o incidentu koji se dogodio sinoć u Novom Sadu kada su blokaderi napali aktiviste Srpske napredne stranke. Tuču je izazvao nosilac liste Ilija Srdanović, a najveće zaprepašćenje izazvao je nasilnik koji je mučki udario pesnicom u glavu aktivistkinju Ljiljanu Cvjetković. Reč je o blokaderu Jovanu Mićiću, a njegov brat je tužilac Milan Mićić, koji radi u posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije u Višem javnom tužilaštvu u Novom… »
"Sve je krenulo od Srđanovića" Pretučena Ljiljana Cvjetković (SNS) ispričala kako je sinoć došlo do incidenta u Novom Sadu…

"Sve je krenulo od Srđanovića" Pretučena Ljiljana Cvjetković (SNS) ispričala kako je sinoć došlo do incidenta u Novom Sadu…

Blic pre 1 dan
Kako je rekla, između 21 i 22 časa, zajedno sa drugim pristalicama Srpske napredne stranke bila je među okupljenima ispred Futoške pijace u Novom Sadu, gde su došli da pruže podršku svojoj političkoj opciji. Kako je rekla, u jednom momentu prvi na Studentskoj listi Ilija Srdanović došao do njih, mahao rukama i pozivao pristalice Studentske liste da krenu ka aktivistima SNS-a. - U jednom momentu se skupila grupa ljudi i ja sam bila tu prisutna i dobila sam pesnicu u… »
Svedočenje o incidentu kod Futoške pijace: Srdanović nam je prišao, potom je iz njegove grupe usledio napad

Svedočenje o incidentu kod Futoške pijace: Srdanović nam je prišao, potom je iz njegove grupe usledio napad

Politika pre 17 sati
Ljiljana Cvjetković, aktivistkinja Srpske napredne stranke koja je povređena tokom sinoćnjeg incidenta kod Futoške pijace u Novom Sadu, ispričala je danas na Informer televiziji da je tokom gužve udarena pesnicom u glavu i da je posle napada bila uplašena i u šoku. Snimci incidenta, objavljeni sinoć, pokazuju gužvu i fizički sukob u kojem Cvjetkovićeva dobija udarac u predelu glave. Informer je naveo da je reč o aktivistkinji SNS i da se sve dogodilo nakon susreta… »

Vesti dana »