Povezane vesti
Identifikovan blokader koji je svirepo udario ženu, brat mu je tužilac specijalnog odeljenja
Politika pre 14 sati
Institucije sporovode procedure o incidentu koji se dogodio sinoć u Novom Sadu kada su blokaderi napali aktiviste Srpske napredne stranke. Tuču je izazvao nosilac liste Ilija Srdanović, a najveće zaprepašćenje izazvao je nasilnik koji je mučki udario pesnicom u glavu aktivistkinju Ljiljanu Cvjetković. Reč je o blokaderu Jovanu Mićiću, a njegov brat je tužilac Milan Mićić, koji radi u posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije u Višem javnom tužilaštvu u Novom… »
"Sve je krenulo od Srđanovića" Pretučena Ljiljana Cvjetković (SNS) ispričala kako je sinoć došlo do incidenta u Novom Sadu…
Blic pre 1 dan
Kako je rekla, između 21 i 22 časa, zajedno sa drugim pristalicama Srpske napredne stranke bila je među okupljenima ispred Futoške pijace u Novom Sadu, gde su došli da pruže podršku svojoj političkoj opciji. Kako je rekla, u jednom momentu prvi na Studentskoj listi Ilija Srdanović došao do njih, mahao rukama i pozivao pristalice Studentske liste da krenu ka aktivistima SNS-a. - U jednom momentu se skupila grupa ljudi i ja sam bila tu prisutna i dobila sam pesnicu u… »
Svedočenje o incidentu kod Futoške pijace: Srdanović nam je prišao, potom je iz njegove grupe usledio napad
Politika pre 17 sati
Ljiljana Cvjetković, aktivistkinja Srpske napredne stranke koja je povređena tokom sinoćnjeg incidenta kod Futoške pijace u Novom Sadu, ispričala je danas na Informer televiziji da je tokom gužve udarena pesnicom u glavu i da je posle napada bila uplašena i u šoku. Snimci incidenta, objavljeni sinoć, pokazuju gužvu i fizički sukob u kojem Cvjetkovićeva dobija udarac u predelu glave. Informer je naveo da je reč o aktivistkinji SNS i da se sve dogodilo nakon susreta… »
Vesti dana »
„Vlast predugo stvara u društvu atmosferu nasilja, bahatosti i nekažnjivosti“: Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Britanska vlada zatražila od univerziteta da prekinu saradnju sa kineskim institutom zbog špijunaže
Danas pre 9 satijoš 1 povezana