Povezane vesti
"Erika i ja smo bliže nego ikad" Majka Čarlija Kirka demantovala: Nije kriva za njegovu smrt, nismo u sukobu sa njom
Večernje novosti pre 1 dan
Tanjug/AP/Pablo Martinez Monsivais - Erika i ja smo, kroz ovu traumu, postale bliskije - rekla je Ketrin Kirk u retkom intervjuu za magazin Veneti Fer, dodajući da su obe poznavale Čarlija na način na koji ga drugi nisu poznavali. Ona je odbacila tvrdnje da Čarlijevi roditelji krive njegovu suprugu za njegovu smrt ili da su u sukobu sa njom zbog njegovog testamenta i budućnosti organizacije Turning Point USA, koju je Kirk osnovao. Ketrin Kirk, koja je do sada… »
Majka Čarlija Kirka prekinula tišinu, nije više mogla da ćuti!
Telegraf pre 1 dan
Majka ubijenog američkog patriote Čarlija Kirka, Ketrin Kirk, odbacila je navode o sukobu sa njegovom udovicom Erikom Kirk, rekavši da su se njih dve nakon njegove smrti još više zbližile. "Erika i ja smo, kroz ovu traumu, postale bliskije", rekla je Ketrin Kirk u retkom intervjuu za magazin Vanity Fair, dodajući da su obe poznavale Čarlija na način na koji ga drugi nisu poznavali. Ona je odbacila tvrdnje da Čarlijevi roditelji krive njegovu suprugu za njegovu smrt… »
Vesti dana »
Sunčan i topao dan u Srbiji, jutro hladno – temperature do 25 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 25 povezanih
Nepromenjene cene goriva u narednih sedam dana: benzin 207, a dizel 236 dinara
RTV pre 24 minutajoš 30 povezanih
Novi talas protesta u Francuskoj: Gotovo 2.000 privedenih, više od 400 škola danas zatvoreno
NIN pre 2 satajoš 24 povezane
Ispovest pilota kojeg je kopilot izbo na letu iz Dubaija za Tel Aviv: "Nisam hteo da dozvolim da drugi umru"
Mondo pre 34 minutajoš 15 povezanih