Povezane vesti

Amerikanac ide na nokaut protiv Soldića: "Što si veći, jače ćeš pasti"

Amerikanac ide na nokaut protiv Soldića: "Što si veći, jače ćeš pasti"

Večernje novosti pre 1 dan
Louis Grasse/PX Imagens via ZUMA Press Wire / Shutterstock Editorial / Profimedia Dvojica nokautera sastaće se u Solt Lejk Sitiju u okviru UFC 332 priredbe, a Vilijams je u razgovoru za „BJPENN.com“ otkrio kako gleda na predstojeći okršaj. Amerikanac priznaje da pre ovog meča nije previše pratio Soldićevu karijeru, ali je svestan reputacije koju je njegov protivnik izgradio. - Nisam bio previše upoznat s njim, ali vidim da se oko njega podigla velika prašina. Znam… »
Zovu ga "Haos", a pred meč sa Soldićem poručio: "Ja sam predator, moramo mu probati bradu, vidim kako leži"

Zovu ga "Haos", a pred meč sa Soldićem poručio: "Ja sam predator, moramo mu probati bradu, vidim kako leži"

Telegraf pre 1 dan
Jedan od najboljih regionalnih, ali i evropskih boraca - Roberto Soldić debitovaće u UFC-u predstojećeg vikenda, na velikom UFC 332 eventu! Popularni "Robokap" će se u Solt Lejk Sitiju boriti protiv Kejlina "Haosa" Vilijamsa, a upravo američki borac, imao je šta da kaže uoči meča sa Soldićem, tokom intervjua za " BJPENN.com". - Nisam bio nešto posebno upoznat s njim, ali vidim da se oko njega digla velika prašina. Znam da je tvrd borac i poštujem tog protivnika -… »

Vesti dana »