Povezane vesti
Nvora: "Derek Vilis je moj brat"
B92 pre 2 sata
Postigao je 12 poena i dodao pet skokova, a publika je konačno videla i njegov doprinos u odbrani, što je umela da pozdravi. Posle meča, Nvora je prokomentarisao dešavanja sa utakmice. "Mislim da je završila u dobrom pravcu, i dalje mislim da nismo najbolji što možemo da budemo. Igrali smo brže, radili ono što je trener rekao. Bilo je odlično, timska pobeda". I dalje se igrači adaptiraju na sistem Ibona Navara. "Ovo je drugačije od onoga na što sam navikao, ovo je… »
Džordan Nvora obožava igrača Partizana: "On je moj čovek i omiljeni komšija"
Mondo pre 9 sati
Tokom obraćanja novinarima govorio je na svakodnevne teme od promene frizure, života u Beogradu i na kraju otkrio da je u poslednje vreme jako blizak sa jednim igračem Partizana. "Napravili smo veliki korak u pravom smeru, naravno da možemo mnogo bolje. Ovo je bio timski napor i timska pobeda, zadovoljan sam kako smo igrali. Biće bolje iz utakmice u utakmicu, moramo da verujemo u sistem. Moramo da nastavimo ovako, biće poraza, ali ovo je put kojim treba nastavimo",… »
„Puno pričamo, zajedno jedemo“: Nvora otkrio sa kojim košarkašem Partizana ima blizak odnos – „Nemojte da se čudite ako nas…
Hot sport pre 5 sati
Jedan od igrača koji je posle utakmice govorio pred medijima bio je Džordan Nvora, koji je istakao da je trijumf protiv turskog velikana važan korak, ali i da crveno-beli još imaju prostora za napredak. „Napravili smo veliki korak u pravom smeru, naravno da možemo mnogo bolje. Ovo je bio timski napor i timska pobeda, zadovoljan sam kako smo igrali. Biće bolje iz utakmice u utakmicu, moramo da verujemo u sistem. Moramo da nastavimo ovako, biće poraza, ali ovo je put… »
Nema straha od pritiska: Nvora otkrio kako gleda na očekivanja u Zvezdi – „Još nismo pokazali šta ovaj tim može“!
Hot sport pre 6 sati
Posle dva uvodna poraza, crveno-beli su pred svojim navijačima savladali Efes 77:72, a jedan od važnih faktora bio je pristup ekipe od prvog do poslednjeg minuta. Posebno se to videlo kroz energiju koju su igrači unosili na parket. Među njima je bio i Džordan Nvora, koji je nakon utakmice u ragovoru za „Meridian sport“ istakao koliko je pobeda važna. „Lepo je konačno upisati pobedu. Sada samo treba da nastavimo da napredujemo u stvarima na kojima smo radili i da… »
Komšija i blizak prijatelj Džordana Nvore – igrač Partizana
Sport klub pre 7 sati
U jednoj zgradi u Beogradu ima i košarkaša Zvezde i Partizana. „Imam komšije koje navijaju za Partizan, da. Ali svi su bili fini prema meni, čak i ti momci. Bude nekih komentara, ali sve je prijateljski, onako takmičarski“, rekao je uz osmeh Džordan Nvora posle pobede nad Anadolu Efesom u trećem kolu Evrolige 77:72. Na pitanje ko mu je omiljeni komšija iz Partizana, Nvora je imao spreman odgovor: „Rekao bih da je to neko ko živi u mojoj zgradi i ko mi je zapravo… »
Džordan Nvora otkrio da je "brat" sa jednim košarkašem Partizana: "Dolazi mi u kuću, on moj čovek"
Telegraf pre 7 sati
Nakon utakmice, pred medijima je stajao Džordan Nvora. – Napravili smo veliki korak u pravom smeru, naravno da možemo mnogo bolje. Ovo je bio timski napor i timska pobeda, zadovoljan sam kako smo igrali. Biće bolje iz utakmice u utakmicu, moramo da verujemo u sistem. Moramo da nastavimo ovako, biće poraza, ali ovo je put kojim treba da nastavimo. U Beogradu mu se sviđa, i ovde će provesti drugu sezonu. – Volim Beograd, volim ljude ovde, osećam se sjajno, mnogo… »
Komšija mu je Partizanovac, a zove ga bratom! Nvora otkrio detalje života u Beogradu: "Jako sam blizak s njim!"
Kurir pre 8 sati
Džordan Nvora konačno je imao razloga za osmeh. Crvena zvezda je upisala prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige, a Nigerijac je posle trijumfa nad Efesom govorio o utakmici, životu u Beogradu, promeni frizure, ali i otkrio detalj koji će posebno zanimati navijače večitih rivala. Nvora je istakao da je Zvezda napravila važan korak u pravom smeru, ali i naglasio da crveno-beli imaju još mnogo prostora za napredak. "Napravili smo veliki korak u pravom smeru, naravno da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilno i toplo vreme uz velike temperaturne razlike
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih
FOTO, VIDEO Francuska na nogama: Protesti se šire zemljom, stotine uhapšenih, blokirano više od 560 škola
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
ProGlas: Evidentirano 75.000 prijava za glasanje u dijaspori, vlast spremna da žrtvuje glasove
Nedeljnik pre 11 minutajoš 20 povezanih
Udruženje "Jasenovac" o napadu na film Zlatni rez 42: "Pobili su koliko su mogli, počinjen je genocid nad Srbima"
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana