Povezane vesti
Lukašenko: Trampista sam, ali otvoreno kritikujem predsednika SAD
RTV pre 8 sati
Ja sam, kao što često kažem, trampista. Podržavao sam Trampa, a siguran sam da su ga i mnogi od vas podržali na izborima", rekao je Lukašenko na sastanku sa šefovima vladinih delegacija koje učestvuju u Evroazijskom međuvladinom savetu u Minsku. Međutim, napomenuo je da, takođe, otvoreno kritikuje postupke aktuelnog predsednika SAD, uključujući i tokom pregovora sa američkom delegacijom, i direktno iznosi svoj stav, prenosi BelTa. Lukašenko je istakao svoju… »
Lukašenko: Podržavao sam Trampa, a sada otvoreno iznosim kritike na njegove poteze
NIN pre 4 sati
Podržavao sam Trampa, a siguran sam da su ga i mnogi od vas podržali na izborima", rekao je Lukašenko na sastanku sa šefovima vladinih delegacija koje učestvuju u Evroazijskom međuvladinom savetu u Minsku. Međutim, napomenuo je da, takođe, otvoreno kritikuje postupke aktuelnog predsednika SAD, uključujući i tokom pregovora sa američkom delegacijom, i direktno iznosi svoj stav, prenosi BelTa. Lukašenko je istakao svoju zahvalnost američkom predsedniku zbog… »
Lukašenko o Trampu: Jedno kaže ujutru, drugo uveče, ali sam mu zahvalan
Večernje novosti pre 7 sati
Foto: Sergei Bobylev / Zuma Press / Profimedia - Ja sam, kao što često kažem, trampista. Podržavao sam Trampa, a siguran sam da su ga i mnogi od vas podržali na izborima - rekao je Lukašenko na sastanku sa šefovima vladinih delegacija koje učestvuju u Evroazijskom međuvladinom savetu u Minsku. Međutim, napomenuo je da, takođe, otvoreno kritikuje postupke aktuelnog predsednika SAD, uključujući i tokom pregovora sa američkom delegacijom, i direktno iznosi svoj stav,… »
Lukašenko: Ja sam trampista, ali otvoreno kritikujem Trampa
Euronews pre 8 sati
Podržavao sam Trampa, a siguran sam da su ga i mnogi od vas podržali na izborima", rekao je Lukašenko na sastanku sa šefovima vladinih delegacija koje učestvuju u radu Evroazijskog međuvladinog saveta u Minsku. Međutim, napomenuo je da takođe otvoreno kritikuje postupke aktuelnog predsednika SAD, uključujući i tokom pregovora sa američkom delegacijom, gde direktno iznosi svoj stav, prenosi BelTA. Lukašenko je istakao svoju zahvalnost američkom predsedniku zbog… »
Lukašenko: "Ja sam Trampista"
B92 pre 8 sati
"Ja sam, kao što često kažem, trampista. Podržavao sam Trampa, a siguran sam da su ga i mnogi od vas podržali na izborima", rekao je Lukašenko na sastanku sa šefovima vladinih delegacija koje učestvuju u Evroazijskom međuvladinom savetu u Minsku. Međutim, napomenuo je da, takođe, otvoreno kritikuje postupke aktuelnog predsednika SAD, uključujući i tokom pregovora sa američkom delegacijom, i direktno iznosi svoj stav, prenosi BelTa. Lukašenko je istakao svoju… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 2. oktobar: Pretežno sunčano i toplo
Radio sto plus pre 8 satijoš 35 povezanih
Treće osnovno javno tužilaštvo: Kreni-Promeni vrši pritisak na postupajućeg tužioca
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Makron posle sastanka G7 najavio oslobađanje 100 miliona barela nafte iz rezervi
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Srednjoškolci nastavili proteste širom Francuske, stotine škola zatvoreno
Serbian News Media pre 2 satajoš 40 povezanih