Povezane vesti
Bivši košarkaš Zvezde priznao: Hteo sam da bijem Atamana
Večernje novosti pre 9 sati
FOTO: Dimitris Kapantais / AFP / Profimedia Nekadašnji osvajač Evrolige sa Makabijem veliki deo karijere proveo je u Olimpijakosu. Tu je sarađivao sa Pinijem Geršonom, sa kojim, prema njegovim rečima, nije imao dobru saradnju. - Do raskola u našem odnosu došlo je zbog njega, ali mogao sam i ja malo bolje da se ponašam u situacijama sa njim. Postoje stvari koje sam tada uradio, a nisu bile u redu – to priznaje. Nakon što smo izgubili utakmicu, Pini je održao… »
"Ako budem trenirao kod Atamana - potući ćemo se"
B92 pre 5 sati
Nekada snažni centar Olimpijakosa i Makabija, pa i Crvene zvezde u jednom trenutku, pričao je o Erginu Atamanu. Imao je Skorcanitis poziv da igra za njega u jednom trenutku, ali je to odbio. "Imao sam priliku da igram za Atamana. Kontaktirao me je, ali sam rekao da ne želim da igram za njega. To je bilo pre nego što sam došao u Makabi Tel Aviv. Ne sviđa mi se način na koji se odnosi prema igračima. To je pitanje ličnosti. Čak sam rekao svom agentu: ‘Ako budem radio… »
Vesti dana »
Poslanički kandidati studentske liste u Vranju: Ako studenti pobede, pobeđuje i Vranje
Vranje news pre 55 minutajoš 17 povezanih
Bilić posle debakla: Engleska ni Estoniju ne bi pobedila 7:0
Sport klub pre 40 minutajoš 46 povezanih
"Ljudi, najteže je protiv Novaka": Zverev očitao lekciju o najboljem svih vremena
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih