Povezane vesti
Polumaraton u Kragujevcu: Na cilju 1.300 trkača
Infozija pre 13 sati
Ponosan sam što sam i danas bio deo ove sjajne trke i što sam zajedno sa svim trkačima istrčao deonicu na 14. Kragujevačkom polumaratonu. Pružili smo značajnu podršku organizaciji sa jasnom namerom da zaštitimo, promovišemo i ovaj kragujevački sportski brend podignemo na još viši nivo a rezultati su vidljivi, istakao je Stevović. On je dodao da je više od hiljadu učesnika na stazi najbolji dokaz da je Kragujevački polumaraton veliki sportski događaj ali i potvrda… »
Trka za srećnije detinjstvo i Kragujevački polumaraton ispunili grad sportom i druženjem
RTK pre 16 sati
Takmičari od predškolskog do tijendžerskog uzrasta trčali su u nekoliko kategorija ispred zgrade Gradske uprave. U isto vreme organizovan je i 14. po redu Kragujevački polumaraton. O značaju Kragujevačkog polumaratona svedoči brojnost učesnika koji je povećava iz godine u godinu. Za učešće na 14. polumaratonu prijavilo se blizu 1400 kandidata iz čitavog regiona, ali i iz drugih država. Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, a organizator je… »
Vesti dana »
Manojlović o biračkim mestima u inostranstvu: Vlast ciljano izbegava da obezbedi uslove
Nedeljnik pre 17 minutajoš 18 povezanih
Istekao rok za podnošenje lista RIK-u za izbore 25. oktobra
Serbian News Media pre 37 minutajoš 21 povezana
Bitka za najveću državu Južne Amerike ide u drugu rundu! Trampov miljenik iznenadio anketare, dobio više glasova od brazilskog predsednika u prvom krugu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Preliminarni rezultati izbora u BiH: Dodikov SNSD osvojio najviše glasova u Srpskoj, SDA vodeća u Federaciji
NIN pre 37 minutajoš 30 povezanih