Повезане вести
Нисам ја издао наређење да се обори руски авион
Актер 03.01.2016
Турски премијер Ахмет Давутоглу изјавио је данас да није он издао директну наредбу да турске снаге 24. новембра оборе руски авион Су-24 код границе са Сиријом. Турски премијер Ахмет Давутоглу изјавио је данас да није он издао… »
Давутоглу: Нисам ја издао наредбу за рушење руског авиона
Слободна Европа 03.01.2016
Турски премијер Ахмет Давутоглу изјавио је да није он издао директну наредбу да турске снаге 24. новембра оборе руски авион Су-24 код границе са Сиријом, објаснивши да није било могуће издати такво наређење пошто је руски авион… »
Давутоглу: Нисам ја издао наређење да се обори руски авион
РТС 03.01.2016
Турски премијер Ахмет Давутоглу изјавио је да није он издао директну наредбу да турске снаге 24. новембра оборе руски авион Су-24 код границе са Сиријом, објаснивши да није било могуће издати такво наређење пошто је руски авион… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 8 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Трамп: Венецуела одмах да прихвати притворене у психијатријским болницама и затворенике које је „угурала“ у САД
Данас пре 5 сатијош 1 повезана