Povezane vesti

Batler: Nisam ja Džordan

Batler: Nisam ja Džordan

Večernje novosti 04.01.2016
Ne želim da me porede sa Majklom Džordanom, nisam ni približno dobar igrač kao on, iskren je igrač Čikaga Džim Batler. JEDAN od rekorda Majkla Džordana, više nije u njegovom vlasništvu. Košarkaš Čikago Bulsa Džimi Batler je prethodne noći… »
Iza svakog poena duplo veća tuga: HEROJ koji je za 24 minuta srušio rekord Majkla Džordana

Iza svakog poena duplo veća tuga: HEROJ koji je za 24 minuta srušio rekord Majkla Džordana

Sportal blic 04.01.2016
Koliko je samo veliki Džimi Batler. U jednom momku toliko snage, tuge i volje svet još nije video, a on samo gura svoje, sve loše ostavlja na marginama i na terenu daje samo najbolje. Foto: Tanjug/AP Džimi Batler Košarkaš Čikaga je u noći… »
Od beskućnika do zvezda - neverovatna životna priča igrača koji je srušio Majkla Džordana

Od beskućnika do zvezda - neverovatna životna priča igrača koji je srušio Majkla Džordana

Mozzart sport 04.01.2016
Bila je to predstava koja se retko viđa čak i u NBA ligi, ali i ona u kojoj su navijači Čikago Bulsa dobili pravu vođu tima. “Ne upoređujte me sa Majklom Džordanom. Ne želim da me uspoređujete sa njim jer će ljudi pomisliti da mogu da uradim… »
NBA: Jokiću falio poen za "dabl-dabl" (video)

NBA: Jokiću falio poen za "dabl-dabl" (video)

Dnevnik 04.01.2016
Košarkaš Denvera Nikola Jokić postigao je devet poena, uz 10 skokova, u novom porazu svog tima od Portlanda 112:96 u nastavku NBA lige. Srpskom krilnom centru poen je nedostajao da zabeleži četvrti "dabl-dabl" ove sezone, iz igre je šutirao 3/7 i… »
Batler bolje od "letećeg Majkla", Jokić starter, "serija" Lejkersa!

Batler bolje od "letećeg Majkla", Jokić starter, "serija" Lejkersa!

Sportske.net 04.01.2016
Čudo u Kanadi, Srbin blizu dabl-dabla, Lejkersima se svidelo da pobeđuju. Alfalov rafal u MSG, gvozdena odbrana Majamija! Makar za jedno poluvreme Džimi Batler je bio bolji od Majkla Džordana. Kakvo je to bilo poluvreme! Košarkaš Bulsa je Torontu… »
To ni Džordan nije radio - Batlerovo poluvreme iz snova! Jokić umalo dabl-dabl (VIDEO)

To ni Džordan nije radio - Batlerovo poluvreme iz snova! Jokić umalo dabl-dabl (VIDEO)

Mozzart sport 04.01.2016
Pao je i klupski rekord u Čikagu koji je držao Leteći. Vanserijska partija Džimija Batlera u pobedi Čikaga u Torontu je obeležila veče u NBA ligi. Šuter Bulsa je odigrao najbolje poluvreme u istoriji kluba i bio najzaslužniji za tesnu pobedu u… »

Vesti dana »