Povezane vesti

DS: Uslov za okupljanje opozicije da nema saradnje sa SNS

Dnevnik 05.01.2016
Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić izjavio je danas da osnov za okupljanje opozicije mora biti jasno opredeljenje da sa Srpskom naprednom. strankom neće biti nikakve saradnje. Ješić je u saopštenju naveo da poziv Demokratske stranke na… »

Ješić: Obaveza da se ne sarađuje sa Vučićem MORA biti javna i jasna

Blic 05.01.2016
Nesaradnja sa Vučićem i Srpskom naprednom strankom mora biti nešto oko čega ne sme biti kompromisa, jer Aleksandar Vučić već četiri godine pokazuje da ne ume da vodi Srbiju, poručio je danas Goran Ješić, potpredsednik DS. Kako naovodi u pisanoj… »

Ješić: Uslov za opozicioni blok - ništa sa SNS

B92 05.01.2016
Beograd -- Potpredsednik DS Goran Ješić izjavio je da osnov za okupljanje opozicije mora biti jasno opredeljenje da sa SNS neće biti nikakve saradnje. Ješić je u saopštenju naveo da poziv Demokratske stranke na okupljanje u opozicioni blok ostaje i… »

Ješić: Uslov za okupljanje opozicije da nema saradnje sa SNS

Kurir 05.01.2016
BEOGRAD - Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić izjavio je danas da osnov za okupljanje opozicije mora biti jasno opredeljenje da sa Srpskom naprednom strankom neće biti nikakve saradnje. Ješić je u saopštenju naveo da poziv Demokratske… »

Ješić: Čudi otpor okupljanju protiv Vučića

RTV 05.01.2016
BEOGRAD - Potpredsednik opozicione Demokratske stranke (DS) Goran Ješić izrazio je danas čuđenje zašto poziv demokrata ostaloj opoziciji da se obaveže da neće sarađivati sa Srpskom naprednom strankom nailazi na jak otpor. "Začuđeni smo tolikim… »

Vesti dana »