Povezane vesti
Kinzi: Bogdan je moj brat, obožavam da igram protiv njega
Vesti online 06.01.2016
Tri kiksa u prelaznom roku (Skorcanitis, Mekel, Tompson), pa vađenje "kestenja iz vatre". Težak zadatak pripao je Tarensu Kinziju, koji je već na prvom susretu pokazao da se zaista radi o POJAČANJU. Iskusan šuter, pozicija koja je srpskom šampionu… »
Kinsi: "Volim da igram protiv brata Bogdana"
Sportske.net 06.01.2016
Bivši košarkaš Partizana koji se nedavno preselio u redove najljućeg rivala crno-belih tvrdi da se raduje utakmici sa Fenerbahčeom jer će ponovo imati priliku da zaigra protiv "svog brata" Bogdana Bogdanovića. Košarkaši Crvene zvezde Telekom u… »
Kinzi: Bogdanović je moj brat, volim da igram protiv njega
Večernje novosti 06.01.2016
Od kada smo otišli iz Partizana često smo bili na suprotnim stranama, takmičarski je nastrojen kao i ja – priča Terens. Fenerbahče je jedan od najboljih timova u Evroligi – kaže Kvinsi. Pobeda protiv jednog turskog tima je u Istanbulu… »
BRAT NA BRATA: Kinsi se skoro orodio sa jednim igračem Fenerbahčea
Hot sport 06.01.2016
Međutim, ni u jednom od ta dva duela nije nastupio Tarens Kinsi koji je prošle nedelje stigao među crveno-bele iz Trabzona i odlično poznaje kvalitete ekipe Željka Obradovića. Među “žuto-plavima” ima i dosta igrača sa kojima je Amerikanac… »
ZNA KAKO PROTIV FENERA Kinsi: Bogdan je moj brat, volim kad igram protiv njega!
Sportal blic 06.01.2016
Nije igrao mnogo i treba mu vreme da se uklopi, ali je Terens Kinsi na debiju za Crvenu zvezdu pokazao da će biti pravo pojačanje. Iskusan šuter kakav je potreban ekipi Dejana Radonjića, koja u petak (20 časova) dočekuje Fenerbahče u drugom kolu… »
Antić: Kalinić i ja protiv Bogdana, Veselog i Žoca
Večernje novosti 05.01.2016
Moj cimer Kalinić i ja smo igrali za Zvezdu, dok su Veseli i Bogdanović igrali za Partizan, a trener Obradović je vodio crno-bele. Mnogo je šala na tu temu pred ovu utakmicu, kaže Pero Antić. Crvena zvezda dočekuje Fenerbahče u drugom kolu Top 16… »
Vesti dana »
U bolnicu prebačen bivši direktor Infrastrukture železnice Srbije, uhapšen zbog nesreće u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 81 povezana
U kući Smederevca pronađena improvizovana laboratorija: Tu je miksovao i pakovao drogu
Telegraf pre 32 minutajoš 72 povezane
Puljić: Najavljene Trumpove carine Kanadi i Meksiku iznenađujuće
Al Jazeera pre 1 satjoš 35 povezanih
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 20 minutajoš 34 povezane
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih