Povezane vesti

Klop: "Rekoše mi da ima jedan momak iz Srbije, nismo imali tešku odluku"

Klop: "Rekoše mi da ima jedan momak iz Srbije, nismo imali tešku odluku"

Sportske.net 06.01.2016
Evo izjave Jirgena Klopa po dolasku Marka Grujića u Liverpul. Konačno, sve je gotovo, Marko Grujić je novi član Liverpula, a do kraja sezone će igrati za Crvenu zvezdu. Jirgen Klop je imao šta da kaže na konferenciji za novinare nakon… »
Liverpul: "Ovo je Klopovo prvo pojačanje!"

Liverpul: "Ovo je Klopovo prvo pojačanje!"

Sportske.net 06.01.2016
Fudbalski klub Liverpul pohvalio se na "Tviteru" prvim pojačanjem u eri Jirgena Klopa, a evo kako su "Crveni" predstavili Marka Grujića u kraćem video klipu. Srpski fudbaler Marko Grujić u sredu je zvanično promovisan kao prvo pojačanje Liverpula u… »
Tvitovi - Kako su reagovali navijači Liverpula?

Tvitovi - Kako su reagovali navijači Liverpula?

Sportske.net 06.01.2016
Evo njihove reakcije, uglavom su nezadovoljni, ali zbog činjenice da Grujić mora da se vrati u Zvezdu. Liverpul jedoveo Marka Grujića, ali će ga odmah proslediti na pozajmicu iako imaju velikih problema sa povredama i iako je Zvezda praktično već… »
Klop: Grujić? Dobar momak, visok momak! Ume i da dribla

Klop: Grujić? Dobar momak, visok momak! Ume i da dribla

Mozzart sport 06.01.2016
"Veoma sam zadovoljan obavljenim poslom", poručio nemački stručnjak nakon što je mladi srpski as i zvanično postao fudbaler Liverpula. Velika želja Jirgena Klopa je ostvarena - Marko Grujić od danas je i zvanično novi fudbaler Liverpula! Odmah… »
Oglasio Se Klop: Grujić je sjajan momak, dolazi iz najboljeg srpskog kluba!

Oglasio Se Klop: Grujić je sjajan momak, dolazi iz najboljeg srpskog kluba!

Sportal blic 06.01.2016
Menadžer Liverpula Jirgen Klop veoma pohvalno je najavio dolazak Marka Grujića iz Crvene zvezde. Foto: Reuters Jirgen Klop "Kada sam došao ovde, naši skauti su mi pokazali snimke veoma veštog fudbalera Crvene zvezde. Pratili smo ga, razgovarali sa… »
Markov prvi intervju u Liverpulu: Klop me ubedio, bio sam nervozan kada me je pozvao

Markov prvi intervju u Liverpulu: Klop me ubedio, bio sam nervozan kada me je pozvao

Mozzart sport 06.01.2016
Želim da sa mojom familijom iz Crvene zvezde osvojim titulu, a onda da se posvetim Liverpulu“, poručio supertalentovani vezista. Jedan od najtalentovanijih igrača Evrope dočekan je na Enfild Roudu kako je i dolikuje – uz crven tepih i velika… »

Vesti dana »