Повезане вести

Вучић: Не мирише на изборе него на рад

Вучић: Не мирише на изборе него на рад

Дневник 07.01.2016
Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је да ће 2016 година бити тешка, добра и успешна и да очекује раст бруто домаћег производа (БДП) већи од два одсто. Кад човек тешко ради, онда је то добра година и он је… »
Вучић тражи нову крв и нове идеје

Вучић тражи нову крв и нове идеје

Политика 07.01.2016
Не мирише ми на изборе, већ на рад, проучио премијер Србије, додајући да је лично заслужан због чињенице да су сви министри стално под тензијом. Према извештајима агенција Премијер Србије Александар Вучић поручио је јуче да не… »
ВУЧИЋ: Нећу дозволити да дође до рата, а да Србија нема ни праћку!

ВУЧИЋ: Нећу дозволити да дође до рата, а да Србија нема ни праћку!

Правда 07.01.2016
БЕОГРАД – Премијер Александар Вучић изјавио је данас да не размишља о изборима, али да би, када би сада саствљао владу, неке министре заменио бољим. „Мени не мирише на изборе, мирише ми на рад“, рекао је премијер за ТВ Пинк… »
Вучић не размишља о пријевременим изборима

Вучић не размишља о пријевременим изборима

Слободна Европа 07.01.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је у четвртак да не размишља о пријевременим парламентарним изборима. Додао је да ће, ако их не буде, промијенити неке министре, али да ће задржати костур владе. "Не мирише ми на изборе… »
Вучић: Не "мирише" ми на изборе, већ на рад

Вучић: Не "мирише" ми на изборе, већ на рад

РТС 07.01.2016
Премијер Александар Вучић истиче да не размишља о изборима, али да би, када би сада саствљао владу, неке министре заменио бољим. Истиче да Србију чека тешка, добра и успешна година. Поручује да неће бити задовољан с мање од… »
Вучић: 2016. биће боља од прошле године

Вучић: 2016. биће боља од прошле године

Бета 07.01.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да објективни подаци говоре да ће 2016. бити боља од прошле године. Вучић је у интервјуу на ТВ Пинк рекао да очекује да у 2016. години раст бруто друштвеног дохотка БДП буде већи… »
Биће боља година

Биће боља година

Актер 07.01.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је данас да не размишља о изборима, али да би, када би сада саствљао владу, неке министре заменио бољим. "Мени не мирише на изборе, мирише ми на рад", рекао је премијер за ТВ Пинк… »

Вести дана »