Povezane vesti

Nadal priznao: ''Niko nikada kao Novak Đoković!

Nadal priznao: ''Niko nikada kao Novak Đoković!

Sportske.net 09.01.2016
Posle današnjeg debakla u finalu turnira u Dohi, najbolji španski teniser priznao ono što se videlo na terenu. Posle fenomenalne prošle godine, nedavno smo mogli čuti pojedine prognoze kako će Novak Đoković u novoj sezoni doživeti pad, ali ako se… »
Đoković: Igrao sam perfektan tenis

Đoković: Igrao sam perfektan tenis

Sportal blic 09.01.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković počeo je 2016. godinu na najbolji mogući način, osvajanjen turnira u Dohi. On je pobedio Rafaela Nadala sa 2:0 (6:1, 6:2). Naš teniser je istakao da mu je ova pobeda jako bitna za samopouzdanje. Foto: Reuters… »
Šampion Dohe je - srpski vanzemaljac!

Šampion Dohe je - srpski vanzemaljac!

Alo 09.01.2016
Blaga je reč da je srpski teniser Novak Đoković rasturio Nadala u paramparčad! Novak je ekspresno sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2) došao do prve titule u 2016. godini i napravio sjajnu uvertiru pred prvi Gren slem u ovoj sezoni. Iako je Nadal pre par… »
KRAJ: Đoković - Nadal 6:1, 6:2

KRAJ: Đoković - Nadal 6:1, 6:2

Večernje novosti 09.01.2016
Novak Đoković osvojio je turnir u Dohi pošto je posle neverovatnog izdanja savladao Rafaela Nadala sa 6:1, 6:2. Novak Đoković osvojio je turnir u Dohi pošto je posle neverovatnog izdanja savladao Rafaela Nadala sa 6:1, 6:2. Ovom pobedom Đoković… »
Novak Silni: Impresivno do 60. titule u karijeri, Nadal "počišćen" u finalu!

Novak Silni: Impresivno do 60. titule u karijeri, Nadal "počišćen" u finalu!

Sportal blic 09.01.2016
Ako se po prvom turniru sezona poznaje, biće ovo još jedna neverovatna godina za Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta je impresivnom partijom "oduvao" Rafaela Nadala sa 6:1, 6:2 u finalu Dohe za najbolji mogući početak 2016. Foto: Reuters Nole sa… »
Nadal Odao Priznanje Đokoviću: Nikada nisam video nekoga da ovako igra

Nadal Odao Priznanje Đokoviću: Nikada nisam video nekoga da ovako igra

Sportal blic 09.01.2016
Osvojio je samo tri gema, ali Rafael Nadal je posle meča pokazao je izuzetan fer-plej duh. Odao je priznanje Novaku Đokoviću za igru koju je pružio. Foto: Reuters Od specijalnog izveštača iz Dohe Jelene Medić -Niko nikada nije ovako igrao -… »
Novak ekspres pregazio Nadala za 60. titulu u karijeri

Novak ekspres pregazio Nadala za 60. titulu u karijeri

RTS 09.01.2016
Đoković – Nadal 2:0 |6:1, 6:2|. Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio prvi trofej u sezoni, savladavši ubedljivo u finalu Dohe Rafaela Nadala. Novak Đoković osvojio je prvu titulu u 2016. godini, a ukupno 60. u karijeri, pošto je u finalu… »
NOVAK NAKON ČIŠĆENJA NADALA: Ovo je bio perfektan tenis!

NOVAK NAKON ČIŠĆENJA NADALA: Ovo je bio perfektan tenis!

Hot sport 09.01.2016
Đoković je svoj tenis na početku sezone opisao kao perfektan. – Mislim da sam igrao perfektan tenis. Gotovo da sam svaki udarac koji sam poželeo na terenu i ostvario. Način na koji sam igrao utkao mi je samopouzdanje. Nadal na tereni nije baš… »
Nole sijao posle vanzemaljske partije: Taktika, analize, zadovoljstvo

Nole sijao posle vanzemaljske partije: Taktika, analize, zadovoljstvo

Vesti online 09.01.2016
Imao je najbolji teniser sveta impresivna izdanja, ali ovo sa finala u Dohi će dugo da se prepričava. Novak Đoković je "počistio" Rafaela Nadala za 60. titulu u karijeri, u meču koji je ličio na "igru mačke i miša". - Igrao sam savršen tenis… »
ČAS TENISA Ovako je Nole očitao lekciju Rafi /VIDEO/

ČAS TENISA Ovako je Nole očitao lekciju Rafi /VIDEO/

Sportal blic 09.01.2016
Novaku Đokoviću trenutno ne može niko ništa, za klasu je iznad rivala. To je osetio i Rafael Nadal u finalu Dohe - 6:1, 6:2. Zobacz na Youtube Od specijalnog izveštača iz Dohe Jelene Medić Nole je impresivno započeo sezonu, očitao lekciju… »
KAKVA DOMINACIJA - Nole razbio Rafu u finalu Dohe!

KAKVA DOMINACIJA - Nole razbio Rafu u finalu Dohe!

Sportske.net 09.01.2016
Fantastična partija najboljeg tenisera sveta u borbi za prvu titulu u 2016. godini. Nadal potpuno nemoćan! Gde je stao na kraju prošle sezone, Novak Đoković je nastavio i na startu nove, koju je trijumfalno započeo na turniru u Dohi. I to mnogo… »
(Video) Spektakularan Start Sezone: Đoković uništio Nadala za 60. trofej u karijeri!

(Video) Spektakularan Start Sezone: Đoković uništio Nadala za 60. trofej u karijeri!

Kurir 09.01.2016
Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković osvojio je ATP turnir u Dohi. Đoković je u finalu turnira u Dohi pobedio Španca Rafaela Nadala 2:0, po setovima 6:1, 6:2. Ovo je bio 47. međusobni duel srpskog i španskog tenisera, a 24. trijumf Srbina. … »
To je sad ulica u jednom smeru: Rafa više nije dostojan rival Novaku (VIDEO)

To je sad ulica u jednom smeru: Rafa više nije dostojan rival Novaku (VIDEO)

Mozzart sport 09.01.2016
Furiozan meč Srbina koji je slavio s 2:0 (6:1, 6:2). Prvi takmičarski turnir u 2016. godini i najava nečeg veoma lepog. Gde je stao prošle, tu je Novak Đoković nastavio i ove 2016. i praktično počistio sa terena svog arhineprijatelja Rafaela… »
Novače, razbij ga kao u 2015!

Novače, razbij ga kao u 2015!

Vesti online 09.01.2016
Već na početku godine očekuje nas novi teniski blokbaster. U finalu turnira u Dohi, u subotu od 16.10 sastaju se Novak Đoković i Rafael Nadal. Biće to 47. duel Srbina i Španca, a trenutno su pata karte - 23:23. Novak će imati priliku da u 16… »

Vesti dana »