Повезане вести
Надал признао: ''Нико никада као Новак Ђоковић!
Спортске.нет 09.01.2016
После данашњег дебакла у финалу турнира у Дохи, најбољи шпански тенисер признао оно што се видело на терену. После феноменалне прошле године, недавно смо могли чути поједине прогнозе како ће Новак Ђоковић у новој сезони… »
Ђоковић: Играо сам перфектан тенис
Спортал блиц 09.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић почео је 2016. годину на најбољи могући начин, освајањен турнира у Дохи. Он је победио Рафаела Надала са 2:0 (6:1, 6:2). Наш тенисер је истакао да му је ова победа јако битна за… »
Шампион Дохе је - српски ванземаљац!
Ало 09.01.2016
Блага је реч да је српски тенисер Новак Ђоковић растурио Надала у парампарчад! Новак је експресно са 2:0 у сетовима (6:1, 6:2) дошао до прве титуле у 2016. години и направио сјајну увертиру пред први Грен слем у овој сезони. Иако… »
КРАЈ: Ђоковић - Надал 6:1, 6:2
Вечерње новости 09.01.2016
Новак Ђоковић освојио је турнир у Дохи пошто је после невероватног издања савладао Рафаела Надала са 6:1, 6:2. Новак Ђоковић освојио је турнир у Дохи пошто је после невероватног издања савладао Рафаела Надала са 6:1, 6:2. Овом… »
Надал Одао Признање Ђоковићу: Никада нисам видео некога да овако игра
Спортал блиц 09.01.2016
Освојио је само три гема, али Рафаел Надал је после меча показао је изузетан фер-плеј дух. Одао је признање Новаку Ђоковићу за игру коју је пружио. Фото: Реутерс Од специјалног извештача из Дохе Јелене Медић -Нико никада… »
Новак Силни: Импресивно до 60. титуле у каријери, Надал "почишћен" у финалу!
Спортал блиц 09.01.2016
Ако се по првом турниру сезона познаје, биће ово још једна невероватна година за Новака Ђоковића. Најбољи тенисер света је импресивном партијом "одувао" Рафаела Надала са 6:1, 6:2 у финалу Дохе за најбољи могући почетак 2016… »
Новак експрес прегазио Надала за 60. титулу у каријери
РТС 09.01.2016
Ђоковић – Надал 2:0 |6:1, 6:2|. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио први трофеј у сезони, савладавши убедљиво у финалу Дохе Рафаела Надала. Новак Ђоковић освојио је прву титулу у 2016. години, а укупно 60. у каријери… »
НОВАК НАКОН ЧИШЋЕЊА НАДАЛА: Ово је био перфектан тенис!
Хот спорт 09.01.2016
Ђоковић је свој тенис на почетку сезоне описао као перфектан. – Мислим да сам играо перфектан тенис. Готово да сам сваки ударац који сам пожелео на терену и остварио. Начин на који сам играо уткао ми је самопоуздање. Надал на… »
Ноле сијао после ванземаљске партије: Тактика, анализе, задовољство
Вести онлине 09.01.2016
Имао је најбољи тенисер света импресивна издања, али ово са финала у Дохи ће дуго да се препричава. Новак Ђоковић је "почистио" Рафаела Надала за 60. титулу у каријери, у мечу који је личио на "игру мачке и миша". - Играо сам… »
ЧАС ТЕНИСА Овако је Ноле очитао лекцију Рафи /ВИДЕО/
Спортал блиц 09.01.2016
Новаку Ђоковићу тренутно не може нико ништа, за класу је изнад ривала. То је осетио и Рафаел Надал у финалу Дохе - 6:1, 6:2. Зобацз на Иоутубе Од специјалног извештача из Дохе Јелене Медић Ноле је импресивно започео сезону… »
КАКВА ДОМИНАЦИЈА - Ноле разбио Рафу у финалу Дохе!
Спортске.нет 09.01.2016
Фантастична партија најбољег тенисера света у борби за прву титулу у 2016. години. Надал потпуно немоћан! Где је стао на крају прошле сезоне, Новак Ђоковић је наставио и на старту нове, коју је тријумфално започео на турниру у… »
То је сад улица у једном смеру: Рафа више није достојан ривал Новаку (ВИДЕО)
Моззарт спорт 09.01.2016
Фуриозан меч Србина који је славио с 2:0 (6:1, 6:2). Први такмичарски турнир у 2016. години и најава нечег веома лепог. Где је стао прошле, ту је Новак Ђоковић наставио и ове 2016. и практично почистио са терена свог… »
(Видео) Спектакуларан Старт Сезоне: Ђоковић уништио Надала за 60. трофеј у каријери!
Курир 09.01.2016
Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић освојио је АТП турнир у Дохи. Ђоковић је у финалу турнира у Дохи победио Шпанца Рафаела Надала 2:0, по сетовима 6:1, 6:2. Ово је био 47. међусобни дуел српског и шпанског тенисера, а 24… »
Новаче, разбиј га као у 2015!
Вести онлине 09.01.2016
Већ на почетку године очекује нас нови тениски блокбастер. У финалу турнира у Дохи, у суботу од 16.10 састају се Новак Ђоковић и Рафаел Надал. Биће то 47. дуел Србина и Шпанца, а тренутно су пата карте - 23:23. Новак ће имати… »
Вести дана »

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана