Povezane vesti
Nadal: Niko nikada kao Đoković!
Mondo 09.01.2016
U danu kada ga je Novak Đoković po prvi put u karijeri prestigao u pobedama u međusobnim duelima, Rafael Nadal je uputio jedan od najlepših komplimenata do sada. Veliki rival, ali nije štedeo reči hvale! Španski teniser Rafael Nadal pohvalio je igru… »
Đoković do titule zastrašujućom pobedom protiv Nadala
Politika 09.01.2016
U Dohi Španac deklasiran sa 6:1, 6:2, za šesti uzastopni pehar našeg asa i prvo vođstvo u najdužem rivalstvu profesionalnog tenisa (24:23). Od našeg izveštača Rodžer Federer je pre par dana rekao da Novak Đoković ne može stalno da igra kao u 2015. i –… »
"Dan kad je loptica kao lubenica, a ja perfektan"
Vesti online 09.01.2016
Novak Đoković puca od zadovoljstva posle savršenog meča u finalu turnira u Dohi, u kojem je pobedio Rafaela Nadala sa 6:1, 6:2. To je bio Đokovićev 60. trofej u karijeri, a pobedom je prestigao Španca u međusobnom skoru (24:23). - Sve je išlo kako treba… »
Nadal hvali Đokovićevu igru
Novi magazin 09.01.2016
Španski teniser Rafael Nadal pohvalio je igru Novaka Đokovića posle poraza u finalu turnira u Dohi i dodao da je 2016. godinu počeo na dobar način. "Danas sam igrao protiv igrača koji je sve uradio perfektno. Znam da niko nikada nije igrao tenis na ovom… »
Đoković: Deda me je zvao "sokole" i - evo ga!
Vesti online 09.01.2016
Osvojeni trofej u Dohi zauzima posebno mesto u karijeri Novaka Đokovića. Isključivo zbog zlatnog pehara u obliku sokola. Srpski teniser je na ceremoniji posle finala izneo zanimljiv podatak. - Ovaj trofej podseća me na nekog posebnog u mojoj porodici… »
"Kako Novak može da igra tako dobro?"
Vesti online 09.01.2016
Španski teniser Rafael Nadal pretrpeo je ubedljiv poraz od Novaka Đokovića (6:1, 6:2), pa je srpski teniser prvi put u karijeri preokrenuo u međusobnim duelima, pošto sada vodi sa 24:23. Peti teniser sveta bio je iskren tokom ceremonije dodele pehara. -… »
Đoković oduvao Nadala kao nikad pre: Igrao sam perfektan tenis
Večernje novosti 09.01.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je prvu titulu u 2016. godini, a ukupno 60. u karijeri, pošto je danas u finalu turnira u Dohi ubedljivo savladao Španca Rafaela Nadala 6:1, 6:2. U KOLIKO god tomova na kraju bude ispisana istorija najvećeg… »
Đoković osvojio trofej u Dohi
Beta 09.01.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković trijumfalno je počeo novu godinu, pošto je danas osvojio titulu u Dohi lakom i brzom pobedom nad Špancem Rafaelom Nadalom. Đoković je do prve titule u sezoni, ali i najubedljivije pobede nad Špancem u medjusobnim… »
VIDEO: Profesor Đoković držao čas, Nadal u neverici
Vesti online 09.01.2016
Srbinu niko ništa ne može. Novak Đoković je za klasu iznad rivala. Meč sa Rafaelom Nadalom u finalu Dohe (6:1, 6:2) savšeno potkrepljuje prethodnu konstataciju. Đoković je impresivno započeo sezonu, očitao lekciju jednom od najvećih rivala Nadala i prvi… »
Đoković: Perfektan tenis!
Mondo 09.01.2016
"Trofej i igra za samopouzdanje", kaže Novak Đoković posle fantastične pobede nad Rafaelom Nadalom. Foto: AP/Alexandra Panagiotidou U finalu turnira u Dohi Novak Đoković je "počistio" Rafaela Nadala sa terena. Ubedljivih 6:1, 6:2 za osvojen prvi pehar… »
Doha: Đoković demolirao Nadala za 60. titulu
Dnevnik 09.01.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Španca Rafaela Nadala sa 2:0 (6:1, 6:2) u setovima u finalu turnira u Dohi (Katar) i osvojio je svoj 60. trofej. Meč je trajao sat i 30 minuta. Đoković je bio superioran tokom celog meča i naneo je zaista… »
ADIOS, RAFA, BRAVO NOLE: Novak rutinski pregazio nekadašnjeg rivala za prvu titulu ove godine
Hot sport 09.01.2016
Đoković nekadašnjem najvećem rivalu dopustio samo tri gema, i, za sat i 15 minuta igre, trijumfovao nad Nadalom - 6:1, 6:2. Ako je iko i sumnjao, Novak je te sumnje opovrgnuo – više nego ubedljiva pobeda nad Nadalom donela mu je titulu na samom početku… »
Bravo majstore! Nole razbio Rafu kao nikad pre!
Mondo 09.01.2016
Kao da je igrao protiv 100. na rang listi, a ne protiv jednog od najvećih rivala i nekada dominantnog "broja jedan". Novak Đoković je precrtao i Dohu! Na listi gradova u kojima je osvajao trofeje, najbolji srpski i svetski teniser stigao je do broja 22… »
Đoković povređen pred duel sa Rafom
Vesti online 09.01.2016
Najbolji teniser planete Novak Đoković ne blista u Dohi, ali i sa pola snage uspeo je da se plasira u finale turnira u glavnom gradu Katara. Naš as posle pobede nad Tomašem Berdihom u polufinalu priznao je da vuče povredu desne ruke, ali da ga to neće… »
Đokovića muči povreda pred finale sa Nadalom
Večernje novosti 09.01.2016
Imam sitnih problema sa povredom ruke, posebno prilikom servisa. Ali ako se zagrejem i fizioterapeut odradi veliki posao kako bi me učinio spremnim, onda mogu da serviram i igram mečeve, kaže Novak. Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Otkriveno u kakvom je stanju novi vrhovni vođa Irana, oglasio se Tramp: "Rat uskoro gotov, skoro da nema više ciljeva za napad"
Nova pre 2 minutajoš 46 povezanih
Pred Evropom teška vremena, samo jedna zemlja ima šansu? "Brisel nas je odsekao od dva izvora nafte"
Telegraf pre 27 minutajoš 70 povezanih
Izborna komisija potvrdila četiri liste u Bajinoj Bašti, još dve čekaju verifikaciju
RTS pre 27 minutajoš 25 povezanih
Žigmanov (DSHV) osudio izjavu funkcionera SNS da su svi Hrvati ustaše
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
Narodna banka Srbije: Instant plaćanja ponovo dostupna, sistem se stabilizuje
Sputnik pre 3 satajoš 22 povezane