Повезане вести

Надал: Нико никада као Ђоковић!

Надал: Нико никада као Ђоковић!

Мондо 09.01.2016
У дану када га је Новак Ђоковић по први пут у каријери престигао у победама у међусобним дуелима, Рафаел Надал је упутио један од најлепших комплимената до сада. Велики ривал, али није штедео речи хвале! Шпански тенисер Рафаел… »
Ђоковић до титуле застрашујућом победом против Надала

Ђоковић до титуле застрашујућом победом против Надала

Политика 09.01.2016
У Дохи Шпанац декласиран са 6:1, 6:2, за шести узастопни пехар нашег аса и прво вођство у најдужем ривалству професионалног тениса (24:23). Од нашег извештача Роџер Федерер је пре пар дана рекао да Новак Ђоковић не може стално… »
"Дан кад је лоптица као лубеница, а ја перфектан"

"Дан кад је лоптица као лубеница, а ја перфектан"

Вести онлине 09.01.2016
Новак Ђоковић пуца од задовољства после савршеног меча у финалу турнира у Дохи, у којем је победио Рафаела Надала са 6:1, 6:2. То је био Ђоковићев 60. трофеј у каријери, а победом је престигао Шпанца у међусобном скору (24:23)… »
Надал хвали Ђоковићеву игру

Надал хвали Ђоковићеву игру

Нови магазин 09.01.2016
Шпански тенисер Рафаел Надал похвалио је игру Новака Ђоковића после пораза у финалу турнира у Дохи и додао да је 2016. годину почео на добар начин. "Данас сам играо против играча који је све урадио перфектно. Знам да нико никада… »
Ђоковић: Деда ме је звао "соколе" и - ево га!

Ђоковић: Деда ме је звао "соколе" и - ево га!

Вести онлине 09.01.2016
Освојени трофеј у Дохи заузима посебно место у каријери Новака Ђоковића. Искључиво због златног пехара у облику сокола. Српски тенисер је на церемонији после финала изнео занимљив податак. - Овај трофеј подсећа ме на неког… »
"Како Новак може да игра тако добро?"

"Како Новак може да игра тако добро?"

Вести онлине 09.01.2016
Шпански тенисер Рафаел Надал претрпео је убедљив пораз од Новака Ђоковића (6:1, 6:2), па је српски тенисер први пут у каријери преокренуо у међусобним дуелима, пошто сада води са 24:23. Пети тенисер света био је искрен током… »
Ђоковић одувао Надала као никад пре: Играо сам перфектан тенис

Ђоковић одувао Надала као никад пре: Играо сам перфектан тенис

Вечерње новости 09.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је прву титулу у 2016. години, а укупно 60. у каријери, пошто је данас у финалу турнира у Дохи убедљиво савладао Шпанца Рафаела Надала 6:1, 6:2. У КОЛИКО год томова на крају буде… »
Ђоковић освојио трофеј у Дохи

Ђоковић освојио трофеј у Дохи

Бета 09.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић тријумфално је почео нову годину, пошто је данас освојио титулу у Дохи лаком и брзом победом над Шпанцем Рафаелом Надалом. Ђоковић је до прве титуле у сезони, али и најубедљивије победе над… »
ВИДЕО: Професор Ђоковић држао час, Надал у неверици

ВИДЕО: Професор Ђоковић држао час, Надал у неверици

Вести онлине 09.01.2016
Србину нико ништа не може. Новак Ђоковић је за класу изнад ривала. Меч са Рафаелом Надалом у финалу Дохе (6:1, 6:2) савшено поткрепљује претходну констатацију. Ђоковић је импресивно започео сезону, очитао лекцију једном од… »
Ђоковић: Перфектан тенис!

Ђоковић: Перфектан тенис!

Мондо 09.01.2016
"Трофеј и игра за самопоуздање", каже Новак Ђоковић после фантастичне победе над Рафаелом Надалом. Фото: АП/Александра Панагиотидоу У финалу турнира у Дохи Новак Ђоковић је "почистио" Рафаела Надала са терена. Убедљивих 6:1… »
Доха: Ђоковић демолирао Надала за 60. титулу

Доха: Ђоковић демолирао Надала за 60. титулу

Дневник 09.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић савладао је Шпанца Рафаела Надала са 2:0 (6:1, 6:2) у сетовима у финалу турнира у Дохи (Катар) и освојио је свој 60. трофеј. Меч је трајао сат и 30 минута. Ђоковић је био супериоран током… »
АДИОС, РАФА, БРАВО НОЛЕ: Новак рутински прегазио некадашњег ривала за прву титулу ове године

АДИОС, РАФА, БРАВО НОЛЕ: Новак рутински прегазио некадашњег ривала за прву титулу ове године

Хот спорт 09.01.2016
Ђоковић некадашњем највећем ривалу допустио само три гема, и, за сат и 15 минута игре, тријумфовао над Надалом - 6:1, 6:2. Ако је ико и сумњао, Новак је те сумње оповргнуо – више него убедљива победа над Надалом донела му је… »
Браво мајсторе! Ноле разбио Рафу као никад пре!

Браво мајсторе! Ноле разбио Рафу као никад пре!

Мондо 09.01.2016
Као да је играо против 100. на ранг листи, а не против једног од највећих ривала и некада доминантног "броја један". Новак Ђоковић је прецртао и Доху! На листи градова у којима је освајао трофеје, најбољи српски и светски… »
Ђоковић повређен пред дуел са Рафом

Ђоковић повређен пред дуел са Рафом

Вести онлине 09.01.2016
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић не блиста у Дохи, али и са пола снаге успео је да се пласира у финале турнира у главном граду Катара. Наш ас после победе над Томашем Бердихом у полуфиналу признао је да вуче повреду десне… »
Ђоковића мучи повреда пред финале са Надалом

Ђоковића мучи повреда пред финале са Надалом

Вечерње новости 09.01.2016
Имам ситних проблема са повредом руке, посебно приликом сервиса. Али ако се загрејем и физиотерапеут одради велики посао како би ме учинио спремним, онда могу да сервирам и играм мечеве, каже Новак. Најбољи тенисер света Новак… »

Вести дана »