Povezane vesti
Iz Banskih dvora UN poslata nova kandidatura Vesne Pusić »
Studio B 09.01.2016
Tehnički predsednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović ponovo je poslao kandidaturu dosadašnje potpredsednice Vesne Pusić za mesto generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, javio je danas HRT pozivajući se na informacije iz sedišta hrvatske vlade. … »
Nova kandidatura Vesne Pusić za UN
RTV 09.01.2016
ZAGREB - Tehnički predsednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović ponovo je poslao kandidaturu dosadašnje potpredsednice Vesne Pusić za mesto generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, javio je danas HRT pozivajući se na informacije iz sedišta hrvatske… »
Poslata nova kandidatura Vesne Pusić za šeficu UN
RTS 09.01.2016
Predsednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović poslao je ponovo Ujedinjenim nacijama kandidaturu Vesne Pusić za generalnog sekretara UN, potvrđeno je HRT-u u sedištu vlade. Milanović je kandidaturu Vesne Pusić prvi put poslao 2. novembra, a odluka o tome… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 59 minutajoš 49 povezanih

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 23 minutajoš 34 povezane

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 6 satijoš 23 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 34 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 47 minutajoš 30 povezanih