Povezane vesti

Sin masakrirao oca

Sin masakrirao oca

Večernje novosti 10.01.2016
U Glogovici kod Aleksinca Aleksandar Marinković (19) ubio oca Srđana (43). Izbo ga nožem 17 puta. Pre zločina pio na slavlju. JEZIVA porodična tragedija dogodila se u noći između subote i nedelje u selu Glogovica kod Aleksinca, kada je Aleksandar… »
Svirepi Zločin Zbog Prepirke: Poznanika do smrti udarao flašom u glavu, pa podmetnuo požar da prikrije tragove

Svirepi Zločin Zbog Prepirke: Poznanika do smrti udarao flašom u glavu, pa podmetnuo požar da prikrije tragove

Pravda 10.01.2016
NIŠ – Nebojša I. (46) iz Knez Sela pronađen je mrtav u petak uveče u svojoj kući, a policija je uhapsila D. N, osumnjičenog za zločin. Sumnja se da je ubistvo počinjeno još pre nekoliko dana, tako što mu je osumnjičeni nakon kraće rasprave… »
JEZIVO UBISTVO KOD ALEKSINCA: Ocu ubadao nož u leđa dok ga nije usmrtio

JEZIVO UBISTVO KOD ALEKSINCA: Ocu ubadao nož u leđa dok ga nije usmrtio

Pravda 10.01.2016
NIŠ – Niška policija je uhapsila A.M. (20) iz Aleksinca zbog sumnje da je ubio svog oca S.M. (44). Ubistvo se desilo u porodičnoj kući u selu Glogovica kod Aleksinca. A.M. je oca ubio sa više uboda nožem u leđa. Kako se navodi u saopštenju… »
Osumnjičeni za ubistvo u Knez selu: Udarao sam ga jer sam mislio da će me napasti

Osumnjičeni za ubistvo u Knez selu: Udarao sam ga jer sam mislio da će me napasti

Blic 10.01.2016
Nišlija D.N. (43), koji je uhapšen 9.januara zbog sumnje da je pre nekoliko dana ubio Nebojšu I. (46) u njegovoj kući u Knez selu, branio se nakon hapšenja da je smrtonosne udarce poznaniku naneo jer je mislio da će biti napadnut!? Prema… »
Ubistvo u okolini Aleksinca, uhapšen osumnjičeni

Ubistvo u okolini Aleksinca, uhapšen osumnjičeni

Akter 10.01.2016
Niška policija je uhapsila A.M. (20) iz Aleksinca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je danas MUP. Kako se navodi, postoje osnovi sumnje da je A.M, noćas posle ponoći, u okolini Aleksinca, nožem zadao više uboda u… »
Aleksinac: Čovek izboden na smrt, uhapšen osumnjičeni

Aleksinac: Čovek izboden na smrt, uhapšen osumnjičeni

Vesti online 10.01.2016
Niška policija je uhapsila A. M. (20) iz Aleksinca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je MUP. Kako se navodi, postoje osnovi sumnje da je A. M, u noći između subote i nedelje, u okolini Aleksinca, nožem zadao više… »
Užasno Ubistvo: Flašom smrskao lobanju drugu, pa zapalio kuću da sakrije zločin!

Užasno Ubistvo: Flašom smrskao lobanju drugu, pa zapalio kuću da sakrije zločin!

Kurir 10.01.2016
Nebojša I. (45) pronađen mrtav u svojoj vikendici sa unakaženim licem, policija sumnja da ga je posle svađe ubio njegov poznanik D. N. (42). NIŠ - Nebojša I. (45) iz Niša brutalno je ubijen u svojoj vikendici u Knez Selu . Kako saznajemo… »

Blic 10.01.2016
Nebojša I. (46) iz Knez Sela pronađen je mrtav u petak uveče u svojoj kući, a policija je uhapsila D. N., osumnjičenog za zločin. Sumnja se da je ubistvo počinjeno još pre nekoliko dana, tako što mu je osumnjičeni nakon kraće rasprave zadao… »
Niš: Gost usmrtio domaćina

Niš: Gost usmrtio domaćina

Večernje novosti 10.01.2016
Niška policija uhapsila je D. NJ. (41) zbog sumnje da je u Knez Selu kod Niša udarcima u glavu ubio Nebojšu I. (46) posle kraće rasprave. NEBOJŠA I. (45) ubijen je u svojoj kući u Knez Selu kod Niša. Kako saznajemo, u petak uveče Nebojšu je… »
Niš: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Niš: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo

Akter 09.01.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzom i efikasnom akcijom, identifikovali su i uhapsili D.N. (43) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Kako je saopštio Biro za saradnju sa medijima… »
Tragedija U Nišu: Posvađao se sa prijateljem pa ga na smrt pretukao!

Tragedija U Nišu: Posvađao se sa prijateljem pa ga na smrt pretukao!

Kurir 09.01.2016
Niška policija uhapsila D.N. (42) zbog sumnje da je u njegovoj kući u Knez Selu ubio N. I. (45). Stravičan zločin dogodio se pre nekoliko dana ali je otkriven tek juče kada je telo N.I. pronašao brat koji je došao da ga obidje jer mu se nije… »
Ubistvo u Nišu, uhapšen osumnjičeni

Ubistvo u Nišu, uhapšen osumnjičeni

Mondo 09.01.2016
Pripadnici MUP-a u Nišu uhapsili su u efikasnoj akciji D.N. (43) zbog sumnje da je udarcima u glavu usmrtio 45-godišnjeg muškarca iz okoline Niša. Foto: Guliver/Getty Images/John Moore Kako je danas saopštio MUP, ubistvo se dogodilo pre nekoliko… »

Vesti dana »