Povezane vesti
Otkrivamo: Tijanićev iskaz o ubistvu Ćuruvije: Mislili smo da će mene prvog ubiti
Blic 09.01.2016
Slavko Ćuruvija i ja smo više puta razgovarali o opasnostima kojima smo izloženi od strane režima Slobodana Miloševića. To je u iskazu istražnom sudiji 11. januara 2007. godine izjavio Aleksandar Tijanić, svedočeći o ubistvu svog prijatelja i kolege… »
Ekskluzivno: Svedočenje Aleksandra Tijanića o ubistvu poznatog novinara: Ćuruvija je hteo da pravimo stranku
Blic 08.01.2016
Aleksandar Tijanić, bivši direktor RTS, u iskazu u Višem sudu pre devet godina direktno je optužio režim Slobodana Miloševića za ubistvo Slavka Ćuruvije jer im je on zbog prevelikog opozicionog kapaciteta postao preopasan. Svedočenje bivšeg čelnika RTS… »
Vesti dana »
Završen prvi krug pregovora Amerike i Irana! Tramp žestoko preti Irancima zbog Ormuza: Zatvorite ga i više nećete imati državu! (video, foto)
Kurir pre 6 minutajoš 89 povezanih
Automobil sa srpskim tablicama sleteo u Skadarsko jezero: Saobraćajka kod Virpazara
Telegraf pre 36 minutajoš 38 povezanih
Željko Obradović dobio najveći ugovor u istoriji: Otkriveno koliko ga plaća Panatinaikos
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
"Marin mi je rekao da mora da igra": Bogdanović i Vjetrović o heroju Nemačke
Mondo pre 9 satijoš 31 povezana