Повезане вести

УБИЦА МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ: Не сећа се да ју је убио, али зна одакле му нож

УБИЦА МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ: Не сећа се да ју је убио, али зна одакле му нож

Правда 13.01.2016
ШАБАЦ – У Вишем тужилаштву у Шапцу саслушан је Вукашин Вилотића (40) из Бојића код Шапца, који се терети да је ножем убио медицинску сестру Љубинку Поповић (55) у ординацији шабачког Дома здравља. Против њега је поднета… »
Мајка убице из Шапца нестала пре шест година, и даље се о њој ништа не зна

Мајка убице из Шапца нестала пре шест година, и даље се о њој ништа не зна

Блиц 13.01.2016
Радмила Вилотић, мајка Вукашина Вилотића који је јуче ножем убио медицинску сестру у Шапцу, нестала је пре шест година и до данас се о њој ништа не зна. Како сазнајемо, Вилотићева мајка, која је нестала 2010. године, када је… »
Исповест Лекарке: Овако је у шабачкој болници изгледао радни дан после ЗВЕРСКОГ УБИСТВА

Исповест Лекарке: Овако је у шабачкој болници изгледао радни дан после ЗВЕРСКОГ УБИСТВА

Блиц 13.01.2016
Докторка Мирјана Дурутовић Мозетић, специјалиста физикалне медицине и рехабилитације, запослена у Општој болници у Шапцу, објавила је на друштвеној мрежи текст, који је инициран трагичним убиством медицинске сестре Љубинке… »
Јанковић: Унапредити однос грађана и медицинара

Јанковић: Унапредити однос грађана и медицинара

Актер 13.01.2016
Заштитник грађана Саша Јанковић саопштио је да није било пропуста у раду надлежних служби у тренутку када је јуче у Шапцу убијена медицинска сестра, и поручио да се такви инциденти могу спречити унапређивањем односа између… »
Трагедија У Шапцу: Сахрањена медицинска сестра коју је убио пацијент

Трагедија У Шапцу: Сахрањена медицинска сестра коју је убио пацијент

Курир 13.01.2016
ШАБАЦ - Породица, пријатељи и колеге опростили су се од Љубинке Поповић коју је у уторак ножем убио пацијент Вукашин Вилотић (40). Медицинска сетра је сахрањена на месном гробљу у приградском насељу Мишар. Вукашин је данас… »
ЗА ЊОМ СЕ ЈОШ ТРАГА: Мајка убице медицинске сестре нестала без трага пре 6 година

ЗА ЊОМ СЕ ЈОШ ТРАГА: Мајка убице медицинске сестре нестала без трага пре 6 година

Курир 13.01.2016
ШАБАЦ - Мајка Вукашина Вилотића, осумњиченог за убиство медицинске сестре у Шапцу, нестала је 2010. године и од тада јој нема трага. У тренутку нестанка имала је 61 годину, а нестала је 15. јула 2010. године. Она је изашла из… »
Саслушање За Убиство Медицинске Сестре: Отишао сам да купим нож, али се не сећам да сам је убио

Саслушање За Убиство Медицинске Сестре: Отишао сам да купим нож, али се не сећам да сам је убио

Курир 13.01.2016
ШАБАЦ - У Вишем тужилаштву у Шапцу у току је саслушање Вукашина Вилотића (40) из Бојића код Шапца, који се терети да је ножем убио медицинску сестру Љубинку Поповић (55) у ординацији шабачког Дома здравља. Против њега је… »
ЗЛА КОБ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ: Требало да иде у пензију, али је оставили на послу још 2 месеца

ЗЛА КОБ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ: Требало да иде у пензију, али је оставили на послу још 2 месеца

Курир 13.01.2016
Психички болесник Вукашин Вилотић (42) без икаквог повода пререзао гркљан Љубинки Поповић (57) усред пријемне собе. ШАБАЦ - Вукашин Вилотић (42) из Шапца заклао је јуче медицинску сестру Љубинку Поповић (57) у служби Медицине… »
Заклао медицинску сестру у дому здравља, па сео на клупу: Дошла ми "жута минута" и урадио сам то!

Заклао медицинску сестру у дому здравља, па сео на клупу: Дошла ми "жута минута" и урадио сам то!

Вечерње новости 12.01.2016
Психички болесник Вукашин Вилотић (40) починио стравичан злочин. Љубинку Поповић (57), како кркља у локви крви, пронашла колегиница. Полиција извела убицу на споредни улаз да га не би линчовали грађани. ПАЦИЈЕНТ Вукашин Вилотић… »

Вести дана »