Povezane vesti
Rogozin Da Brine O Svojoj Zemlji, A Mi Ćemo U Srbiji! Evo šta je Zorana Mihajlović poručila zameniku premijera Rusije
Telegraf 13.01.2016
- Da li Srbiji može da se dogodi scenario na koji Rogozin podseća ili prognozira? Mislim da on treba da vodi računa o svojoj državi, a mi ćemo o našoj - rekla je potpredsednica Vlade Srbije. Potpredsednica vlade Srbije Zorana Mihajlović poručila je danas… »
Zorana Mihajlović: Neka Rogozin brine o Rusiji
Beta video 13.01.2016
BEOGRAD- Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas, povodom izjave potpredsednika Vlade Rusije Dmitrija Rogozina da bi se Srbiji mogao dogoditi sličan incident kao za Novu godinu u Kelnu, da ruski zvaničnik treba da vodi računa pre… »
Vesti dana »

Lazarević: Izvršili smo detaljnu analizu, mere će obuhvatiti više od 3.000 proizvoda
Euronews pre 36 minutajoš 21 povezana

Novak u dve reči digao Njujork na noge: Dok su mu klicali, između redova rekao ono što je Srbija čekala
Mondo pre 26 minutajoš 37 povezanih

Bravo Nole! Đoković uz malo muke do druge runde US Opena! Orlovi odleteli za rigu: Počinje borba za zlato na EvroBasketu!
Hot sport pre 6 minutajoš 38 povezanih

Leto još nije gotovo, uskoro ponovo kreću vrućine RHMZ najavljuje porast temperature
Dnevnik pre 16 minutajoš 19 povezanih