Povezane vesti
Vesterman Oduševljen Vujoševićevim Dolaskom: On je jedan od najboljih, vraćamo se u borbu za titulu
Hot sport 15.01.2016
Duško Vujošević će u Limožu sarađivati sa Leom Vestarmanom, koji ga je u intervjuu za Novosti nazvao "košarkaškim ocem". – Već znate koliko cenim Duleta, koji mi je košarkaški otac. Objasnio sam saigračima da dolazi jedan od najboljih u Evropi. Bou nisam… »
Vesterman za “Novosti”: Stiže moj košarkaški otac
Večernje novosti 15.01.2016
Objasnio sam saigračima da dolazi jedan od najboljih u Evropi. Bou nisam morao da ga "predstavljam", jer kako sam kaže: "Dule je i mene stvorio, mnogo mu dugujem, kaže Leo Vesterman. DALEKO je Limož, poslednje dve godine nacionalni šampion i jedini… »
Vesti dana »
Zejna u šoku nakon finala PZE 2026, izletela iz RTS nakon što joj je izmakla pobeda: "Bila sam favorit jako dugo..."
Blic pre 4 satijoš 24 povezane
Prva izjava grupe "Lavina" nakon pobede na PZE: "Ne znamo šta nas je snašlo" VIDEO
Nova pre 5 satijoš 18 povezanih
Do čak 20 stepeni danima, a onda debeli minus! Tačno od ovog dana u Srbiji poslednji trzaj zime, vraća nam obavezne zimske jakne
Blic pre 9 satijoš 4 povezane
Na vlasti 37 godina, „sve i svja“ u Iranu: Ko je ajatolah Ali Hamnei, za kog Izrael tvrdi da je ubijen?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana