Povezane vesti

"Doveli smo dominatora"

"Doveli smo dominatora"

Vesti online 16.01.2016
Partizan na remontu. Posle očajne sezone, sportski sektor kluba iz Humske ima pune ruke posla. Novajlije stižu kao na traci. Poslednji je Sedrik Gogua, štoper iz Obale Slonovače, koji je dosad igrao za vicešampiona Finske, SJK. Sportski direktor… »
DOMINATOR - Partizanova sadašnjost i budućnost!

DOMINATOR - Partizanova sadašnjost i budućnost!

Sportske.net 16.01.2016
Iako zvanična promocija još uvek nije obavljena, nema više nikakve dileme, Sedrik Gogua je novi štoper Partizana. Kako smo i objavili pre par dana , radi se o fudbaleru koji je branio boje šampiona Finske, ekipe SJK-a, juče je doputovao u Beograd i… »
Iliev za "Blic": Doveli smo Dominatora

Iliev za "Blic": Doveli smo Dominatora

Sportal blic 16.01.2016
Sedrik Gogua je najbolji defanzivac u finskoj ligi, prerastao je tamošnju ligu i ubeđen sam da će praviti kvalitet na terenu, rekao je za "Blic" sportski direktor Partizana Ivica Iliev. Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija Ivica Iliev Čelnici Partizana… »
Gogua: Jedva čekam derbi da se revanširamo Zvezdi

Gogua: Jedva čekam derbi da se revanširamo Zvezdi

Večernje novosti 16.01.2016
Čuo sam za Partizan, gledao sam Ligu šampiona, veliki klub, poznat u svetskim okvirima - rekao je defanzivac iz Obale Slonovače po dolasku u Beograd. Novi defanzivac Partizana Sedrik Gogua u petak ueče doputovao je u Beograd i već na aerodromu… »
NIJE ‘BOMBA’, VEĆ ‘DOMINATOR’: A prvo što je imao da poruči bilo je upućeno – Crvenoj zvezdi!

NIJE ‘BOMBA’, VEĆ ‘DOMINATOR’: A prvo što je imao da poruči bilo je upućeno – Crvenoj zvezdi!

Hot sport 16.01.2016
Novo pojačanje Partizana Sedrik Gogu sleteo je kasno sinoć u Beograd, gde ga je 'bombastično' dočekao sportski direktor Ivica Ilijev. Kao što smo sinoć preneli , novi štoper Partizana Sedrik Gogu je sleteo na aerodrom ‘Nikola Tesla’ u kasnim… »
Dominator došao u Partizan i odmah pominje derbi: Jedva čekam da se revanširamo Zvezdi!

Dominator došao u Partizan i odmah pominje derbi: Jedva čekam da se revanširamo Zvezdi!

Mozzart sport 16.01.2016
„Ti si ono što nam je trebalo“, rekao Ivica Iliev novom štoperu crno-belih Sedriku Gogui. Novi štoper Partizana Sedrik Gogua stigao je u Beograd. Sinoć, tačno u 23.00, povremeni mladi reprezentativac Obale Slonovače doputovao je u Srbiju i odmah… »

Vesti dana »