Povezane vesti
Urnebesno: Pitali Macu gde je Mađarska, evo šta je odgovorila!
Svet & Skandal 16.01.2016
Maca je, bez imalo stida, oktrila da ne zna gde se nalazi Mađarska. “Ne znam gde je Mađarska. Ne znam i nikada nisam bila tamo, a i ne zanima me”, iskrena je Maca. “A da li možda znaš Mađarski jezik?” , pitala je voditeljka. “Ne znam, nisam bila… »
Geografija Joj Nije Jača Strana: Evo kako se Maca izblamirala na pitanje gde se nalazi Mađarska
Kurir 16.01.2016
Maca Diskrecija je dosada nekoliko puta pokazala svoje neznanje iz matematike i opšte kulture, a sada je briljirila sa izjavom vezanom za geografiju. Bosanska starleta je bez imalo blama rekla kako ne zna gde se nalazi Mađarska. "Ne znam gde je… »
Vesti dana »

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se stučiti na ove delove Srbije!
Blic pre 16 minutajoš 22 povezane

Izraelski ministar: Gaza bi mogla da bude uništena, vrata pakla će se otvoriti nad glavama Hamasa
Beta pre 6 minutajoš 21 povezana

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

TOK vratilo predmet „zvučni top“ Prvom OJT - šta to znači kad je u pitanju istraga?
N1 Info pre 25 minutajoš 1 povezana