Povezane vesti

Đoković: Posredno mi nuđeno 200.000 evra da namestim meč

Đoković: Posredno mi nuđeno 200.000 evra da namestim meč

Politika 18.01.2016
„Čovek koji je pre devet godina pokušao da to uradi preko člana mog tadašnjeg tima, nikada nije stigao do mene”, – rekao je najbolji teniser sveta. – Odbrana titule na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu počela pobedom protiv Korejca… »
Đoković: Nuđeno mi je da namestim meč pre devet godina

Đoković: Nuđeno mi je da namestim meč pre devet godina

Press 18.01.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković, priznao je danas da mu je pre devet godina nuđeno 200.000 dolara da namesti meč na turniru Sankt Peterburgu, posle čega je odustao od nastupa. "Niko mi nije prišao direktno, već preko ljudi koji su bili u mom… »
Nameštanja u tenisu! Šta na to kaže Đoković?

Nameštanja u tenisu! Šta na to kaže Đoković?

Vesti online 18.01.2016
Na pomolu velika afera u tenisu. "BBC" je objavio da je imao uvid u dokumenta koja potvrđuju nameštanje mečeva u "belom sportu". Kako je navedeno, u poslednjih 10 godina, 16 igrača rangiranih među 50 najboljih označeni su da su namerno gubili… »
ĐOKOVIĆ OTKRIO: Nudili su mi da namestim meč!

ĐOKOVIĆ OTKRIO: Nudili su mi da namestim meč!

Hot sport 18.01.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je danas da mu je pre devet godina nuđeno 200.000 dolara da namesti meč na turniru Sankt Peterburgu, posle čega je odustao od nastupa. – Niko mi nije prišao direktno, već preko ljudi koji su bili u mom… »
Đoković: Nudili mi da namestim, ali nema toga u vrhu tenisa

Đoković: Nudili mi da namestim, ali nema toga u vrhu tenisa

Večernje novosti 18.01.2016
Nisu me direktno pitali, već je bilo preko nekih ljudi koji su tada radili u mom timu. To čak nije ni stiglo do mene, taj čovek je pokušao da razgovara sa mnom, ali nije uspeo, kaže Novak Đoković. Prvi tenser sveta Novak Đoković izjavio je da… »

Vesti dana »