Povezane vesti
ŠTA KAŽU DELIJE: Zvezda dovela Hrvata da prekine dominaciju Partizana
Hot sport 20.01.2016
Transfer 'bomba' odjeknula je sinoć, ali ne u fudbalu, već u jednom zimskom sportu. Naime, Hokejaški klub Crvena zvezda doveo je veliko pojačanje i to ni manje ni više već iz Hrvatske. Reč je o reprezentativcu te zemlje Igoru Ječmenjaku koji će… »
Hrvat u Zvezdi: Otac je ratovao protiv Srba, ja ću da igram za njih
Vesti online 20.01.2016
I to se desilo. Prvi put posle krvavog rata na prostorima bivše Jugoslavije dres Crvene zvezde nosiće jedan hrvatski reprezentativac! Zagrepčanin, Igor Jačmenjak (36), igraće za crveno-bele hokejaše u narednoj sezoni. Ovaj transfer izazvao je mnog… »
Zvezda angažovala Hrvata; Jačmenjak: Tata mi je učestvovao u ratu, ali idem tamo zbog novca
Večernje novosti 20.01.2016
Ako toliki hrvatski privrednici mogu da rade i zarađuju u Srbiji, onda možemo i mi sportisti. Tako ja na to gledam. A tako razmišljaju i saigrači i prijatelji iz hokeja, kaže Igor Jačmenjak. Hrvatski hokejaški reprezentativac Igor Jačmenjak postao… »
Reprezentativac Hrvatske pojačao Zvezdu kako bi prekinula Partizanovu dominaciju!
Sportske.net 20.01.2016
U senci fudbalskih transfera ove zime, dogodio se još jedan, koji je u Hrvatskoj privukao veliku pažnju. Naime, reprezentativac Hrvatske u hokeju na ledu Igor Jačmenjak, poznatiji kao ''Đebo'' postao je novi član beogradske Crvene zvezde! Tu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Navestili ste proleće. A u proleće vratiće se rode“: Emotivni govor Radoslava Milenkovića, Bjela i Kesić se poklonili studentima
Nova pre 26 minutajoš 56 povezanih
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 4 satijoš 45 povezanih
Veliki preokret FMP-a i pobeda u srpskom derbiju: Drama u Železniku završena kako su "panteri" hteli
Mondo pre 43 minutajoš 30 povezanih
Četvrta runda razmene talaca i zarobljenika između Hamasa i Izraela
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 23 povezane