Повезане вести

АО: Ђоковић у осмини финала

АО: Ђоковић у осмини финала

Радио 021 22.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је Италијана Андреаса Сепија са 3:0 по сетовима и тако се пласирао у осмину финала Аустралијан опена. Новак је данас без изгубљеног сета обезбедио осмину финала, иако га је Италијан… »
Ђоковић и 12. пут победио Сепија, на реду је Симон

Ђоковић и 12. пут победио Сепија, на реду је Симон

Политика 22.01.2016
У 3. колу Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну наш ас савладао старог знанца са 6:1, 7:5, 7:6 играјући први пут у „Маргарет Корт” арени. – Против супарника у осмини финала наш ас води са 9:1, а једини пораз доживео је 2008… »
Агут избацио Чилића са АО

Агут избацио Чилића са АО

Вечерње новости 22.01.2016
Шпански тенисер пласирао се у осмину финала Отвореног првенства Аустралије, пошто је у трећем колу савладао Хрвата са 6:4, 7:6 и 7:5. Бердих бољи од Кирјоса. Шпански тенисер Роберто Баутиста Агут пласирао се у осмину финала… »
АО: Ђоковић - Сепи 6:1, 7:5, 7:6 (КРАЈ)

АО: Ђоковић - Сепи 6:1, 7:5, 7:6 (КРАЈ)

Вечерње новости 22.01.2016
Најбољи тенисер света у трећем колу Отвореног првенства Аустралије савладао је Италијана Андреаса Сепија са 6:1, 7:5, 7:6. За четвртфинале против Жила Симона. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала… »
Парови осмине финала: Крај за бесног Кирјоса!

Парови осмине финала: Крај за бесног Кирјоса!

Мондо 22.01.2016
Погледајте испаде темпераментног Аустралијанца и прочитајте ко ће против кога у осмини финала. Горња половина жреба је комплетирана! Чекају се учесници осмине финала Аустралијан Опена из друге половине жреба, а ти резултати биће… »
Ђоковић: Имао сам проблема, једна лопта до четвртог сета

Ђоковић: Имао сам проблема, једна лопта до четвртог сета

Н1 Инфо 22.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да је у мечу трећег кола Аустралијан опена против Италијана Андреаса Сепија имао проблема, али да је срећан што није морао да игра четврти сет. Ђоковић је славио 6:1, 7:5, 7:6 (8:6) и… »
Ђоковић, уз мало муке, елиминисао Сепија

Ђоковић, уз мало муке, елиминисао Сепија

Актер 22.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Аустралијан опена, пошто је данас у трећем колу савладао Италијана Андреаса Сепија 6:1, 7:5, 7:6 (8:6). Ђоковић је до 12. победе у исто толико мечева са Сепијем… »
"Играо сам психолошке игрице и био бржи због фризуре"

"Играо сам психолошке игрице и био бржи због фризуре"

Вести онлине 22.01.2016
Још један корак ка одбрани титуле је направљен. Оружје пред Новаком Ђоковићем у трећем колу Аустралијан опена положио је Италијан Андреас Сепи 6:1, 7:5 и 7:6. Најбољи тенисер света лако је добио први сет, али је потом у другом… »
Новак: Четврти сет ми није био потребан

Новак: Четврти сет ми није био потребан

Мондо 22.01.2016
"Један поен ме је делио од четвртог сета, што ми уопште не би требало", рекао је наш ас после пласмана у 4. коло. Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је срећан због чињенице да је тежак меч против Андреаса Сепија на… »
Новак после Сепија: Ушао сам Италијанима у главу!

Новак после Сепија: Ушао сам Италијанима у главу!

Спортал блиц 22.01.2016
И кад не игра како уме, Новак Ђоковић побеђује. Још један корак ка одбрани титуле је направљен. Оружје пред Србином у трећем колу Аустралијан опена положио је Италијан Андрес Сепи. Фото: Тањуг/АП Мучио се са Сепијем: Новак… »
Ђоковић преко Сепија до осмине финала

Ђоковић преко Сепија до осмине финала

РТВ 22.01.2016
МЕЛБУРН - Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Отвореног првенства Аустралије, пошто је данас у трећем колу победио Италијана Андреаса Сепија у три сета, 6:1, 7:5 и 7:6. Бранилац титуле на Аустралијан… »
Аустралијан Опен: Сепи 12. пут поражен од Новака

Аустралијан Опен: Сепи 12. пут поражен од Новака

Хот спорт 22.01.2016
Када је Новак после 25 минута решио у своју корист први сет изгледало је да ће ово бити још једна рутинска победа у дуелу са борбеним Италијаном. Међутим, Сепи је заиграо много боље у наставку меча. У другом сету се држао до… »
Незадовољни Новак прејак за Сепија!

Незадовољни Новак прејак за Сепија!

Вести онлине 22.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у 4. коло Аустралијан опена, пошто је савладао Андреаса Сепија резултатом 6:1, 7:5, 7:6 (8-6). Србин је у овом мечу приказао два различита лица. После фантастичног издања у првом… »
Новак грешио и, наравно, победио!

Новак грешио и, наравно, победио!

Спортске.нет 22.01.2016
Ђоковић је успео да се пласира у осмину финала Аустралијан Опена пошто је у оквиру шеснаестине финала успео да савлада 28. носиоца Андреаса Сепија из Италије са 3:0 (6:1, 7:5, 7:6 (8:6)). Није се играло на Род Лејвер арени што је… »
(Видео) Новак Гази Ка Новој Титули: Ђоковић преко Сепија до осмине финала АО

(Видео) Новак Гази Ка Новој Титули: Ђоковић преко Сепија до осмине финала АО

Курир 22.01.2016
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић, савладао је у осмини финала Аустралијан опена Италијана Андреаса Сепија са 3:0 (6:1, 7:5, 7:6). Први рекет Србије ће се у осмини финала у недељу састати са Французом Жилом Симоном, који је… »
Ноле баш уме са Италијанима, 33. везана победа за осмину финала!

Ноле баш уме са Италијанима, 33. везана победа за осмину финала!

Спортал блиц 22.01.2016
Новак Ђоковић је у трећем колу Аустралијан опена морао да се намучи како би у три сета савладао Андреаса Сепија - 3:0 (6:1, 7:5, 7:6 (8:6)). Фото: Реутерс Велика борба: Новак Ђоковић Новак је први пут у каријери изашао пред… »
Ђоковић бољи и од Сепија, у осмини финала са Симоном

Ђоковић бољи и од Сепија, у осмини финала са Симоном

Нови магазин 22.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Отвореног првенства Аустралије, пошто је данас у трећем колу победио Италијана Андреаса Сепија у три сета, 6:1, 7:5 и 7:6. Бранилац титуле на Аустралијан опену ће у… »
И лош Новак прејак за Сепија

И лош Новак прејак за Сепија

Моззарт спорт 22.01.2016
Италијан баш добро намучио најбољег тенисера данашњице у 3. колу Аустралијан опена. Бриљантан први сет, па озбиљна криза у другом и трећем, али Новак Ђоковић се пробио до осмине финала Аустралијан опена! Најбољи тенисер… »
3:0, а он незадовољан: Новак иде на Симона!

3:0, а он незадовољан: Новак иде на Симона!

Мондо 22.01.2016
Љут на себе због игре у другом и трећем сету, Ђоковић се ипак максималним резултатом у сетовима пласирао у 4. коло. Трећа победа од 3:0 у три кола Аустралијан Опена, али "Број 1" није задовољан. Након што је у првом сету 13… »
Број 1 између две ватре

Број 1 између две ватре

Политика 22.01.2016
С једне стране се копају старе вести а са друге испаљују провокативна питања, али шампиону то нимало не смета да настави поход на шесту титулу: Новак Ђоковић у трећем колу Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну играо против… »

Вести дана »