Повезане вести

Вучић зове Давос у Београд

Вучић зове Давос у Београд

Политика 22.01.2016
За разлику од економије која не брине премијера, када је о мигрантској кризи реч председник владе каже да је први пут забринут за оно што ће да се збива. „Србија ће сачувати стабилност и имати веће стопе раста од предвиђених”… »
Вучић О Мигрантима: По први пут сам забринут

Вучић О Мигрантима: По први пут сам забринут

Правда 22.01.2016
ДАВОС – Премијер Александар Вучић изјавио је данас у Давосу да још није видео довољно уверљив и убедљив начин решавања мигрантске кризе и да је први пут забирнут за оно што ће се дешавати убудуће. Вучић је новинарима рекао да… »
Вучић о мигрантима: Први пут сам забринут за оно што ће се збивати

Вучић о мигрантима: Први пут сам забринут за оно што ће се збивати

Вечерње новости 22.01.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је у Давосу да Србија има снаге да себе заштити и сачува од мигрантске кризе, али и изразио бојазан јер током Економског форума није видео довољно убедљив начин решавања те кризе… »
Вучић: Много похвала за Србију у Давосу

Вучић: Много похвала за Србију у Давосу

Актер 22.01.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је данас да је Србија на Светском економском форуму у Давосу добила много похвала за све што је у претходном периоду постигнуто на плану економских и политичких реформи и додао да ће се тешке… »
Вучић: У Давосу нисам чуо решење за мигрантску кризу

Вучић: У Давосу нисам чуо решење за мигрантску кризу

Н1 Инфо 22.01.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је у Давосу да Србија има снаге да себе заштити и сачува од мигрантске кризе, али и изразио бојазан јер како је рекао, током Економског форума у том граду није видео довољно убедљив… »
Још нема решења за мигрантску кризу

Још нема решења за мигрантску кризу

Актер 22.01.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је у Давосу да још није видео довољно уверљив и убедљив начин решавања мигрантске кризе и да је забирнут за оно што ће се дешавати. Вучић је новинарима рекао да Србија има снаге да себе у… »
Вучић: Још нема рјешења за мигрантску кризу

Вучић: Још нема рјешења за мигрантску кризу

Слободна Европа 22.01.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је данас у Давосу да још није видио довољно увјерљив и убједљив начин рјешавања мигрантске кризе и да је први пут забирнут за оно што ће се дешавати убудуће. Вучић је новинарима рекао да… »

Вести дана »