Povezane vesti

Vučić zove Davos u Beograd

Vučić zove Davos u Beograd

Politika 22.01.2016
Za razliku od ekonomije koja ne brine premijera, kada je o migrantskoj krizi reč predsednik vlade kaže da je prvi put zabrinut za ono što će da se zbiva. „Srbija će sačuvati stabilnost i imati veće stope rasta od predviđenih”, izjavio je premijer… »
Vučić O Migrantima: Po prvi put sam zabrinut

Vučić O Migrantima: Po prvi put sam zabrinut

Pravda 22.01.2016
DAVOS – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas u Davosu da još nije video dovoljno uverljiv i ubedljiv način rešavanja migrantske krize i da je prvi put zabirnut za ono što će se dešavati ubuduće. Vučić je novinarima rekao da Srbija ima snage da sebe… »
Vučić o migrantima: Prvi put sam zabrinut za ono što će se zbivati

Vučić o migrantima: Prvi put sam zabrinut za ono što će se zbivati

Večernje novosti 22.01.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Davosu da Srbija ima snage da sebe zaštiti i sačuva od migrantske krize, ali i izrazio bojazan jer tokom Ekonomskog foruma nije video dovoljno ubedljiv način rešavanja te krize. Premijer Srbije Aleksandar… »
Vučić: Mnogo pohvala za Srbiju u Davosu

Vučić: Mnogo pohvala za Srbiju u Davosu

Akter 22.01.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu dobila mnogo pohvala za sve što je u prethodnom periodu postignuto na planu ekonomskih i političkih reformi i dodao da će se teške mere i dalje primenjivati… »
Vučić: U Davosu nisam čuo rešenje za migrantsku krizu

Vučić: U Davosu nisam čuo rešenje za migrantsku krizu

N1 Info 22.01.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Davosu da Srbija ima snage da sebe zaštiti i sačuva od migrantske krize, ali i izrazio bojazan jer kako je rekao, tokom Ekonomskog foruma u tom gradu nije video dovoljno ubedljiv način rešavanja te krize… »
Još nema rešenja za migrantsku krizu

Još nema rešenja za migrantsku krizu

Akter 22.01.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u Davosu da još nije video dovoljno uverljiv i ubedljiv način rešavanja migrantske krize i da je zabirnut za ono što će se dešavati. Vučić je novinarima rekao da Srbija ima snage da sebe u migrantskoj krizi sačuva i… »
Vučić: Još nema rješenja za migrantsku krizu

Vučić: Još nema rješenja za migrantsku krizu

Slobodna Evropa 22.01.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas u Davosu da još nije vidio dovoljno uvjerljiv i ubjedljiv način rješavanja migrantske krize i da je prvi put zabirnut za ono što će se dešavati ubuduće. Vučić je novinarima rekao da Srbija ima snage da sebe u… »

Vesti dana »

Danas vedro, uz povremene oblačnosti

Danas vedro, uz povremene oblačnosti

Šabačke novosti pre 16 minutajoš 10 povezanih
Poznato šta je Argentinac rekao Vinisijusu? Jedna reč za haos

Poznato šta je Argentinac rekao Vinisijusu? Jedna reč za haos

Sport klub pre 10 minutajoš 7 povezanih
Vremeplov: Umro Stojan Novaković

Vremeplov: Umro Stojan Novaković

RTV pre 7 satijoš 4 povezane