Povezane vesti
Cipras: Za pet godina Grci će imati novu Grčku
Politika 25.01.2016
Šire se protesti protiv politike vlade u Atini, opozicija tvrdi da je premijer „zavio zemlju u crno“. Od našeg dopisnika Atina – „Svakog dana bićemo na ulicama i drumovima”, odgovor je nezadovoljnih Grka Aleksisu Ciprasu posle njegovog govora… »
Grci protiv reforme penzionog sistema
Akter 25.01.2016
Grčki premijer Aleksis Cipras poručio je, na mitingu povodom godinu dana od dolaska na čelo vlade, da će izvršiti reformu penzionog sistem uprkos žestokim protivljenjima. "Reforma penzionog sistema se mora sprovesti, to je neophodno. Dilema je… »
Cipras: Reforma penzionog sistema uprkos protivljenjima
Blic 25.01.2016
Grčki premijer Aleksis Cipras poručio je večeras, na mitingu povodom godinu dana od dolaska na čelo vlade, da će izvršiti reformu penzionog sistem uprkos žestokim protivljenjima. "Reforma penzionog sistema se mora sprovesti, to je neophodno. Dilema… »
Vesti dana »

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih

Završen skup ispred Devete gimnazije: Roditelji kažu – ako bude potrebe, okupiće se ponovo
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

RTS: Umrle još tri osobe povređene u požaru u staračkom domu u Barajevu
Beta pre 57 minutajoš 19 povezanih

Volc: Ne znam kako je novinar završio u Signal grupi najviših zvaničnika SAD – nemam njegov broj telefona
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana