Повезане вести

Јапанац прети Новаку!

Јапанац прети Новаку!

Вести онлине 25.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић не бриљира у Мелбурну, али сви се надамо да је наш ас главна оружја сачувао за одлучујуће битке на Аустралијан опену. Ривал у четвртфиналу биће му Јапанац Кеи Нишикори. Србин води 5:2, а… »
Победе, порази, афере и крај каријере

Победе, порази, афере и крај каријере

25.01.2016
Аустралиан опен. Тренеру Ане Ивановић Најџелу Сирсу позлило је током меча у коме је Ивановићева играла против америчке тенисерке Медисон Киз. Сирсу је помоћ указана на почетку другог сета при резултату 6:4, 1:0 за српску… »
Нишикори пред меч са Ђоковићем: Уништио ме је у Лондону, спреман сам за репризу Њујорка

Нишикори пред меч са Ђоковићем: Уништио ме је у Лондону, спреман сам за репризу Њујорка

Вечерње новости 25.01.2016
Меч из Њујорка ми даје много самопоуздања. Ипак, у Мелбурну су другачији услови, покушаћу да поправим неке ствари. Спреман сам поново да га победим, каже Кеи Нишикори. Новак Ђоковић у четвртфиналу Отвореног првенства Аустралије… »
Мареј у четвртфиналу победом над Томићем

Мареј у четвртфиналу победом над Томићем

Бета 25.01.2016
Британски тенисер Енди Мареј пласирао се данас у четвртфинале Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну пошто је у три сета победио 17. играча света Аустралијанца Бернарда Томића, 6:4, 6:4, 7:6. Други тенисер света се тако седми… »
Новак вс Кеи - Заказан термин меча!

Новак вс Кеи - Заказан термин меча!

Спортске.нет 25.01.2016
Бранилац титуле на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну Новак Ђоковић играће сутра ујутро против Јапанца Кеија Нишикорија четвртфинални меч на првом Грен Слем турниру у сезони. Дуел првог тенисера света Ђоковића и седмог на… »
Нека причека госпођа Мареј...

Нека причека госпођа Мареј...

Мондо 25.01.2016
… са порођајем јер је њен супруг изборио пласман у четвртфинале Аустралијан Опена. Енди Мареј је победио љубимца аустралијске публике Бернарда Томића резултатом 6:4, 6:4, 7:6 (7:4) и изборио пласман у четвртфинале гренд слема у… »
Мареј пребродио још једну препреку на Аустралијан опену у три сета

Мареј пребродио још једну препреку на Аустралијан опену у три сета

Спортал блиц 25.01.2016
Енди Мареј је наставио да ређа победе на првом овосезонском гренд слему, савладавши Бернарда Томића са 6:4, 6:4, 7:6(4) у осмини финала. Фото: Реутерс Енди Мареј током меча са Томићем Била је ово трећа победа Британца у три… »
Ђоковић - Нишикори: "Обрачун" од девет

Ђоковић - Нишикори: "Обрачун" од девет

Мондо 25.01.2016
Најбољи тенисер света састаће се са Јапанцем у четвртфиналу Аустралијан Опена деветог дана такмичења у Мелбурну у првом мечу вечерњег програма на Род Лејвер арени. Новак Ђоковић меч четвртфинала Аустралијан Опена играће у… »
Идеалан Термин: Заказан велики окршај Ђоковић - Нишикори

Идеалан Термин: Заказан велики окршај Ђоковић - Нишикори

Спортал блиц 25.01.2016
Четвртфинални дуел на Аустралијан опену између Новака Ђоковића и Кеија Нишикорија биће одигран у уторак. Фото: Реутерс Организатори су саопштили да њихов меч на Род Лејвер арени неће почети пре 9.15 преподне по средњеевропском… »

Вести дана »