Povezane vesti
Siniša Mali: Matematičari bez balkona zbog diskriminacije
Radio 021 25.01.2016
Matematičari se nisu pojavili na balkonu, kako ostali učenici koji su osvajali medalje tokom prošle godine ne bi bili diskriminisani, navodi gradonačelnik Beograda Siniša Mali. "Više od 50 učenika osnovnih i srednjih škola je osvojilo medalje… »
Mladi matematičar: Želja mi je bila da upoznam vaterpoliste
N1 Info 25.01.2016
Mladi matematičari koji su Srbiji doneli šest olimpijskih medalja nisu se pojavili na balkonu Starog dvora zajedno sa vaterpolistima. Istraživali smo zašto nije bilo prilike da se tim pojavljivanjem nagradi njihov uspeh. “Mi smo imali najbolju… »
Mali: Nismo želeli da pravimo diskriminaciju među učenicima
Studio B 25.01.2016
Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je da se šest mladih matematičara nije pojavilo na balkonu Starog dvora, kako ostalih više od 50 učenika beogradskih osnovnih i srednjih škola, koji su tokom prošle godine osvojili medalje, ne bi bili… »
Vesti dana »

Deo opozicije servirao novi plan za prelaznu vladu: Nisu ga svi podržali, a ovo je razlog
Blic pre 3 satajoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 2 satajoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 1 satjoš 57 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Nemački mediji o protestima i upotrebi zvučnog oružja: Vučić, ko to beše?
Danas pre 6 satijoš 27 povezanih