Повезане вести

Ђоковић „прецртао” Нишикорија, на реду је Федерер

Ђоковић „прецртао” Нишикорија, на реду је Федерер

Политика 26.01.2016
У четвртфиналу Отвореног првенства Аустралије наш тенисер и бранилац титуле у Мелбурну прегазио Јапанца са 6:3, 6:2, 6:4. – „Оваква победа ми је вратила самопоуздање, савладао сам топ тен играча у три сета.” – „Федерер вас увек… »
"Лекарска" помоћ најбољем на свету (ВИДЕО)

"Лекарска" помоћ најбољем на свету (ВИДЕО)

Вести онлине 26.01.2016
Новак Ђоковић није имао већих проблема у дуелу са Кеијем Нишикоријем, али је ипак у једном моменту морао да затражи "лекарску" помоћ. Српски тенисер је између гемова замолио дечака који скупља лоптице да му помогне при… »
Ђоковић убедљив против Нишикорија, следећи је Федерер

Ђоковић убедљив против Нишикорија, следећи је Федерер

Пресс 26.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, пласирао се у полуфинале Аустралијан опена, пошто је данас савладао Јапанца Кеи Нишикорија 6:3, 6:2, 6:4. Меч је трајао нешто више од два сата, а Ђоковић сада у међусобним дуелима против… »
Ђоковић против Федерера у полуфиналу Аустралиан Опена

Ђоковић против Федерера у полуфиналу Аустралиан Опена

Ал Јазеера 26.01.2016
Други полуфинални пар на Аустралиан Опену бит ће познат након дуела Феррер - Мурраи те Монфилс - Раонић. Најбољи тенисач свијета Новак Ðоковић пласирао се у полуфинале Аустралиан Опена, након што је побиједио Јапанца Кеија… »
Нишикори: Никако нисам успевао да натерам Новака да се помучи

Нишикори: Никако нисам успевао да натерам Новака да се помучи

Спортал блиц 26.01.2016
Након што се Новак Ђоковић пласирао у полуфинале Аустралијан опена победивши Кеија Нишикорија са 6:3, 6:2, 6:4, Јапанац је истакао да добрим делом разлог за такав исход лежи у његовој лошој игри. Фото: Тањуг/АП Кеи Нишикори… »
Ђоковић: Пола каријере играо сам са Федерером и Надалом

Ђоковић: Пола каријере играо сам са Федерером и Надалом

Вечерње новости 26.01.2016
Са Роџером сам играо 44 пута, са Надалом 45, скоро пола каријере провео сам играјући са њима. И следећи меч је за мене изазов, рекао је најбољи тенисер света. Новак Ђоковић је рекао да је задовољан као је одиграо против Кеи… »
Новак - Роџер, 45. пут!

Новак - Роџер, 45. пут!

Вести онлине 26.01.2016
Тениски класик број 45 је заказан. Новак Ђоковић и Роџер Федерер одмериће снаге у полуфиналу Отвореног првенства Аустралије, пошто је српски тенисер савладао Кеија Нишикорија. Два сата и десет минута било је потребно првог… »
Ђоковић савладао Нишикорија, са Федерером у полуфиналу

Ђоковић савладао Нишикорија, са Федерером у полуфиналу

РТС 26.01.2016
Ђоковић – Нишикори 3:0 (6:3, 6:2, 6:4). Најбољи тенисер света Новак Ђоковић савладао је Јапанца Кеија Нишикорија са 3:0 и пласирао се у полуфинале Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну. У полуфиналу Новак ће се састати са… »
А САДА - СПЕКТАКЛ Новак преслишао Нишикорија, следи полуфинале са Федерером!

А САДА - СПЕКТАКЛ Новак преслишао Нишикорија, следи полуфинале са Федерером!

Спортал блиц 26.01.2016
Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Аустралијан опена преслишавши Кеија Нишикорија са 6:3, 6:2, 6:4, па ће се за пласман у финале гренд слема у Мелбурну надметати са Роџером Федерером. Фото: Тањуг/АП Новак Ђоковић на мечу са… »
Ђоковић преко Нишикорија до полуфинала са Федерером

Ђоковић преко Нишикорија до полуфинала са Федерером

Нови магазин 26.01.2016
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у полуфинале Аустралијан опена победом над Јапанцем Кеијем Нишикоријем са 3:0 (6:3, 6:2, 6:4). Тенисери су на почетку првог сета освајали гемове на свој сервис, све до шестог, када… »
АО: Ђоковић заказао нови обрачун са Федерером

АО: Ђоковић заказао нови обрачун са Федерером

Н1 Инфо 26.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Аустралијан Опена, првог Грен слем турнира у сезони. Србин је у три сета, за два часа и 10 минута, победио Јапанца Кеија Нишикорија са 6:3, 6:2, 6:4 и у четвртак ће се… »
Ђоковић сад изазива Федерера!

Ђоковић сад изазива Федерера!

Мондо 26.01.2016
Најбољи тенисер света у четвртфиналу победио Кеија Нишикорија и у полуфиналу заказао "судар титана" Још један судар тениских титана! Посластица у Мелбурну, и то пре финала! Новак Ђоковић ће на мегдан Роџеру Федереру у… »
Нека Се Спреми Федерер: Ђоковић размонтирао Нишикорија за полуфинале АО (ФОТО) (ВИДЕО)

Нека Се Спреми Федерер: Ђоковић размонтирао Нишикорија за полуфинале АО (ФОТО) (ВИДЕО)

Телеграф 26.01.2016
Најбољи светски тенисер убедљиво порази Јапанца резултатом 3:0 у сетовима. Новак Ђоковић је у полуфиналу Аустралијен опена! Убедљива победа над Јапанцем Кеијем Нишикоријем покзала је да је меч у пет сетова са Жилом Симоном био… »
Ђоковић убедљив против Нишикорија

Ђоковић убедљив против Нишикорија

Актер 26.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Аустралијан опена, пошто је данас савладао Јапанца Кеи Нишикорија 6:3, 6:2, 6:4. Меч је трајао нешто више од два сата, а Ђоковић сада у међусобним дуелима против… »
Ђоковић у полуфиналу Аустралијан опена

Ђоковић у полуфиналу Аустралијан опена

РТВ 26.01.2016
МЕЛБУРН - Први тенисер света Новак Ђоковић пласирао се данас у полуфинале Отвореног првенства Аустралије у Мелбурну, пошто је у три сета, 6:3, 6:2 и 6:4, победио седмог играча света Кеија Нишикорија из Јапана. Тенисери су на… »
АО: Ђоковић прегазио Нишикорија, следећи је Федерер

АО: Ђоковић прегазио Нишикорија, следећи је Федерер

Хот спорт 26.01.2016
Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале Аустралијан опена, пошто је у четвртфиналу савладао Кеја Нишикорија 6:3, 6:2, 6:4. Ноле граби ка новом трофеју у Аустралији. За свега два сата Србин је почистио са терена Јапанца и заказао… »
Новак преслишао и Нишикорија, посластица у полуфиналу!

Новак преслишао и Нишикорија, посластица у полуфиналу!

Спортске.нет 26.01.2016
Најбољи тенисер света лако изашао на крај са Јапанцем Нишикоријем и изборио пласман у полуфинале Мелбурна, где га очекује дуел са највећим ривалом, Швајцарцем Роџером Федерером. После драматичне борбе у пет сетова са Жилом… »
КРАЈ: Ђоковић - Нишикори 6:3, 6:2, 6:4

КРАЈ: Ђоковић - Нишикори 6:3, 6:2, 6:4

Вечерње новости 26.01.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Аустралијан опена пошто је са 3:0 (6:3, 6:2, 6:4) савладао Јапанца Кеија Нишикорија. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Аустралијан опена… »
Ђоковић: Стефан ме препознаје на ТВ-у, одмах виче "Мама! Мама!"

Ђоковић: Стефан ме препознаје на ТВ-у, одмах виче "Мама! Мама!"

Спортал блиц 26.01.2016
Након што се пласирао у полуфинале Аустралијан опена победивши Кеија Нишикорија са 6:3, 6:2, 6:4, Новак Ђоковић је са великим поштовањем говорио о наредном ривалу, Роџеру Федереру, а на духовит о свом сину. Фото: Тањуг/АП… »
Нишикори копира Симона

Нишикори копира Симона

Данас 26.01.2016
Новак Ђоковић данас игра меч четвртфинала Аустралијан опена. Сву виталност показао је Новак Ђоковић у осмини финала Аустралијан опена. Меч са Жилом Симоном запамтиће по негативном личном рекорду од 100 неизнуђених грешака, које… »

Вести дана »