Povezane vesti
Ćurković: Ja sam Hrvat i katolik, a Hrvati su najveće patriote na Balkanu
Večernje novosti 26.01.2016
Transparent da sam ustaša nosila je jedna manja grupa navijača Partizana. Bili su nezadovoljni što im nismo plaćali za navijanje, ali na to ne dajem ni pet para, kaže Ivan Ćurković. Hrvat sam i katolik, a Hrvati su najveće patriote od svih naroda… »
Ćurković: Hrvat sam, katolik, razmišljam o UEFA!
Mondo 26.01.2016
Predsednik FK Partizan dao je intervju zagrebačkom "Večernjem listu" u kom je otkrio da nije netačno da razmišlja o kandidaturi za predsednika UEFA. Govorio je i o još nekim stvarima... "Razlog za bolje rezultate hrvatske fudbalske reprezentacije… »
Vesti dana »

Građani svedoče o tegobama, iako ih vlast uverava da umišljaju: Da li je nekima uskraćena i zdravstvena nega?
N1 Info pre 3 satajoš 35 povezanih

BCLJP: Stiglo više od 3.000 svedočenja o dešavanjima tokom 15 minuta tišine, Tužilaštvo da pozove građane da ih dostave
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih

Nejasan stav u „nepotpisanom“ saopštenju: Univerzitet u Nišu nakon događaja na protestu u Beogradu koji je uznemirio javnost
Danas pre 7 satijoš 66 povezanih

"Svi su u teškom i ozbiljnom stanju" Zamenik načelnika VMA dr Leković: Kod nas je 6 pacijenata, dok je jedan zbrinut u Nišu
Kurir pre 5 satijoš 121 povezana

Hitan demanti Matematičkog fakulteta: Profil koji je objavio peti zahtev je lažan
Nova pre 19 minutajoš 58 povezanih