Povezane vesti
Ćurković: Ja sam Hrvat i katolik, a Hrvati su najveće patriote na Balkanu
Večernje novosti 26.01.2016
Transparent da sam ustaša nosila je jedna manja grupa navijača Partizana. Bili su nezadovoljni što im nismo plaćali za navijanje, ali na to ne dajem ni pet para, kaže Ivan Ćurković. Hrvat sam i katolik, a Hrvati su najveće patriote od svih naroda… »
Ćurković: Hrvat sam, katolik, razmišljam o UEFA!
Mondo 26.01.2016
Predsednik FK Partizan dao je intervju zagrebačkom "Večernjem listu" u kom je otkrio da nije netačno da razmišlja o kandidaturi za predsednika UEFA. Govorio je i o još nekim stvarima... "Razlog za bolje rezultate hrvatske fudbalske reprezentacije… »
Vesti dana »

Uživo sve veće tenzije na protestu: Brankov most blokiran, ostali prohodni! Uhapšen muškarac zbog pretnje bombama, drugi sramno provocirao studente u Pionirskom
Kurir pre 12 minutajoš 53 povezane

Uživo protest studenata u Beogradu Redari pustili okupljene građane na plato ispred Skupštine: Evo gde su najveće gužve (foto, video)
Blic pre 1 minutjoš 100 povezanih

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 37 minutajoš 32 povezane

Traktori na čelu Kolona studenta u blokadi sa Novog Beograda krenula ka centru grada saobraćaj Ne funkcioniše, oprečne informacije o epicentru današnjih zbivanja (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Uživo ukrajinci zarobljeni u kotlu? "ostao je samo put smrti" Stižu zastrašujuće vesti sa fronta
Alo pre 12 minutajoš 23 povezane