Povezane vesti
Oni ne mogu drugačije - Liverpul posle ludačke penal serije u finalu Liga kupa!
Sportske.net 26.01.2016
Liverpul je prvi finalista Liga kupa nakon što je večeras na Enfildu posle penala eliminisao Stouk. Liverpul nije uspeo da sačuva prednost od 0:1 iz prvog duela, a Stouk je to neutralisao golom iz ofsajda. Posle 90 i 120 minuta nije bilo promene, pa su… »
Liga Kup Engleske: Liverpul prvi finalista, ponovo bolji na ‘penal ruletu’ (VIDEO)
Hot sport 26.01.2016
Nakon što su u prvom meču kao gosti savladali Stouk “crveni” su večeras odigrali očajan meč, ali su uspeli da izbore produžetke pošto je ekipa Marka Hjuza samo jednom bila precizna odnosno Marko Arnautović je savladao Minjolea u samoj… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 42 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana