Povezane vesti
Smrt Pekarke U Zaječaru Očajna majka: Monstrum ju je namamio da dođe samo da bi je ubio!
Kurir 28.01.2016
Pozvao ju je da se dogovore o povratku na posao, a onda joj je hladnokrvno pucao u glavu. Zlikovac, mog unuka Mišu napravio je siročetom, u suzama priča Miroslava Matijević. ZAJEČAR - Monstrum je planirao da je ubije! Bukvalno ju je namamio da dođe da bi… »
SSSS: Sad radnike zbog plata gazde i ubijaju
Mondo 28.01.2016
Savez samostalnih sindikata Srbije poručio je danas da izražava ogorčenje i najoštrije osuđuje brutalno ubistvo radnice Dragane Matijević, koju je ubio njen bivši gazda, koga je tužila i dobila na sudu. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "Umesto da je, nakon… »
"Planirao Je Da Mi Ubije Ćerku": Majka ubijene radnice: Proganjao je i pretio joj, a onda je namamio u kancelariju gde joj je…
Blic 28.01.2016
Marjan Duljaj je planirao da ubije moju ćerku! Zato ju je zvao telefonom i insistirao da dođe kod advokatice da bi se navodno dogovorili u vezi sa presudom koju je dobila protiv njega zbog otkaza. Ispričala je ovo za “Blic” Miroslava Matijević, majka… »
"Zovite Policiju, Sve Će Nas Pobiti": Evo kako je sprečen mogući MASAKR U ZAJEČARU
Blic 27.01.2016
Nakon što je juče u centru Zaječara meštanin Marjan Duljaj (53) pucao u glavu i ubio svoju bivšu radnicu Danijelu Matijević(49) jer ga je tužila zbog otkaza i dobila na sudu, a kasnije sebi pucao u grudi, očevici i mnogobrojni Zaječarci su putem… »
Vesti dana »
Opozicija o sednici Odbora za obrazovanje: Zakazana da bi se zloupotrebila tragedija i priredila predstava za javnost
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 36 povezanih
Američki desantni brod „USS Tripoli“ stigao na Bliski istok sa 3.500 marinaca
Politika pre 22 minutajoš 33 povezane
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 34 povezane