Povezane vesti

Živković otvorio dušu: ''Najmanji sam krivac, radili su mi iza leđa!''

Živković otvorio dušu: ''Najmanji sam krivac, radili su mi iza leđa!''

Sportske.net 29.01.2016
Fudbaler Partizana i naš ''zlatni orlić'' otvorio je dušu na pripremama u Turskoj. Centralna fudbalska tema ovih dana u Srbiji jeste slučaj Andrije Živkovića i njegovog ugovora sa Partizanom. Dok ga iz kluba napadaju na sve moguće načine, i teraju… »
Andrija konačno: Radili su mi iza leđa, nisam zaslužio da me ovako provlače po novinama

Andrija konačno: Radili su mi iza leđa, nisam zaslužio da me ovako provlače po novinama

Večernje novosti 28.01.2016
Glava mi je u haosu dok čitam sve ovo. Ne znam ni sam šta je pametno u ovom trenutku. Najmanji sam krivac u svemu – kaže fudbaler Partizana. Trese se crno-bela strana Topčiderskog brda od saopštenja i (pre)oštrih reči između Partizana i… »
Đurić otvoreno o detaljima "slučaja Živković": Prodali smo naša prava, sve je urađeno po zakonu!

Đurić otvoreno o detaljima "slučaja Živković": Prodali smo naša prava, sve je urađeno po zakonu!

Večernje novosti 28.01.2016
Za pat poziciju kriva je nova uprava, ugovor nije na vreme produžen – rekao je za “Novosti” bivši predsednik Partizana. SVE je urađeno po zakonu, Partizan je prodao prava koja su pripadala klubu, a za pat poziciju u koju se stiglo sa Andrijom… »

Vesti dana »