Повезане вести
ВИДЕО: Видић завршио каријеру
Радио 021 29.01.2016
Један од најбољих фудбалских дефанзиваца у последњој деценији Немања Видић (34), одлучио је да оконча играчку каријеру. После тешке повреде и дуге паузе, бивши репрезентативац Србије решио је да се пензионише. И поред најава… »
Немања Видић завршио каријеру!
Вечерње новости 29.01.2016
Дошло је време да окачим своје копачке о клин. Повреде које сам имао у последњих неколико година узеле су свој данак, каже Немања Видић. НИКАДА се више ниједан нападач на планети неће разбити о српску стену. Наш прослављени… »
Немања Видић: Збогом и хвала вам!
РТС 29.01.2016
Немања Видић је објавио да је завршио са професионалним играњем фудбала. Манчестер јунајтед одао признање свом процентуално најуспешнијем играчу у историји. Некадашњи фудбалер Црвене звезде (кратко и Спартака из Суботице)… »
Немања Видић завршио играчку каријеру
Пресс 29.01.2016
Некадашњи капитен Црвене звезде и Манчестер Јунајтеда Нермања Видић, својевремено најбољи дефанзивац на свету, одлучио је да заврши играчку каријеру. Иако се последњих дана спекулисало да ће после "неуспешне епизоде" у Интеру… »
Немања Видић завршио играчку каријеру
РТВ 29.01.2016
БЕОГРАД, МАНЧЕСТЕР - Некадашњи капитен Црвене звезде и Манчестер Јунајтеда Немања Видић, својевремено најбољи дефанзивац на свету, одлучио је да заврши играчку каријеру. Иако се последњих дана спекулисало да ће после… »
Јунајтед одао призање Видићу: Најуспешнији си наш играч
Н1 Инфо 29.01.2016
Манчестер Јунајтед је, у дану када је српски фудбалер Немања Видић објавио крај каријере, подсетио да је некадашњи капитен процентуално најуспешнији играч у историји клуба. Видић је, у конкуренцији фудбалера који су одиграли… »
Ало 29.01.2016
Немања Видић је објавио да је завршио професионалну каријеру! Како се наводи на сајту Манчестер Јунајтеда, његовог бившег клуба, где је стекао статус фудбалске легенде, Видић је одлучио да заврши каријеру у 34. години! … »
Тако је говорио Немања Видић!
Спортске.нет 29.01.2016
Вест дана дефинитивно јесте - одлазак Немање Видића у пензију. Српски фудбалер је одлучио да окачи копачке о клин после 16 година успешне професионалне каријере, од како је постао првотимац Црвене звезде. Навијачи црвено-белих… »
Овако памте Видића - Одлази ратник, стена, капитен, легенда... (ТВИТОВИ)
Спортске.нет 29.01.2016
Немања Видић је данас саопштио да се повлачи из фудбала. Очекивано, навијачи Црвене звезде и Манчестер јунајтеда никада неће заборавити свог капитена и вођу. Српски фудбалер је одлучио да окачи копачке о клин после 16 година… »
Немања Видић завршио каријеру! (ВИДЕО)
Моззарт спорт 29.01.2016
"Дошло је време да окачим своје копачке о клин. Повреде које сам имао у последњих неколико година узеле су свој данак. Хвала свим играчима са којима сам играо и свим тренерима са којима сам сарађивао, и велико хвала навијачима… »
КРАЈ - Повукла се легенда српског фудбала!
Спортске.нет 29.01.2016
Прослављени српски фудбалер Немања Видић објавио је да се повлачи из фудбала! У свом отвореном саопштењу, Видић је навео да је услед константних повреда одлучио да окачи копачке о клин и оде у пензију. ''Дошао је тренутак да… »
КРАЈ: Видић решио да ‘окачи копачке о клин’; Као клинац сањао сам само Звездин дрес и гол у дербију
Хот спорт 29.01.2016
– Дошло је време да окачим своје копачке о клин. Повреде које сам имао у последњих неколико година узеле су свој данак. Хвала свим играчима са којима сам играо и свим тренерима са којима сам сарађивао, и велико хвала навијачима… »
Немања Видић завршио каријеру
Н1 Инфо 29.01.2016
Бивши фудбалер Црвене звезде и Манчестер јунајтеда Немања Видић саопштио је данас да је одлучио да заврши играчку каријеру. "Дошло је време да окачим своје копачке о клин. Повреде које сам имао у последњих неколико година узеле… »
Манчестер јунајтед: #ВиваВидиц (ВИДЕО)
Мондо 29.01.2016
Немања Видић се огласио и на сајту Манчестер јунајтеда. Погледајте који му је видео посветио Јунајтед и подсетите се песме коју су му певали навијачи клуба са Олд трафорда. Немања Видић је одлучио да оконча своју играчку… »
Вести онлине 29.01.2016
Шок! Немања Видић је донео одлуку да у петак, 29. јануара 2016. године, заврши фудбалску каријеру! Ову информацију пласирао је нико други до сајт Црвене звезде! Видић је рођен у Ужицу, 21. октобра 1981. године. Са 15 година… »
Преломио је: Немања Видић отишао у легенде!
Мондо 29.01.2016
Легендарни фудбалер Црвене звезде и Манчестер јунајтеда донео је одлуку да заврши велику фудбалску каријеру. Човек који је био капитен Рајану Гигсу, Полу Сколсу, Рију Фердинанду, Вејну Рунију, Кристијану Роналду и многим другим… »
Вести дана »

Благојевић: Можда нам је фалило више храбрости, сад имамо сазнање да можемо
Спортски журнал пре 45 минутајош 86 повезаних

Ово је Сања добитница стана у игри "Узми рачун и победи" није ни знала да је данас прво извлачење
Дневник пре 50 минутајош 25 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане