Povezane vesti
Advokat Upozorava: Zdravstveno stanje Svetozara Marovića sve gore
Kurir 29.01.2016
Zdravstveno stanje visokog funkcionera vladajućeg DPS-a Svetozara Marovića je pogoršano, ali ne i zabrinjavanjujće, izjavio je njegov advokat Zdravko Begović koji kaže da je njegov branjenik i dalje sam u ćeliji Istražnog zatvora i nema nikakvih… »
Zdravstveno stanje Marovića pogoršano
Studio B 29.01.2016
Zdravstveno stanje visokog funkcionera vladajućeg DPS-a Svetozara Marovića je pogoršano, ali ne i zabrinjavanjujće, izjavio je njegov advokat Zdravko Begović. Advokat kaže da je njegov branjenik i dalje sam u ćeliji Istražnog zatvora i da nema nikakvih… »
Zdravstveno stanje Marovića pogoršano
Alo 29.01.2016
Zdravstveno stanje visokog funkcionera vladajućeg DPS-a Svetozara Marovića je pogoršano, ali ne i zabrinjavanjujće, izjavio je njegov advokat Zdrvko Begović koji kaže da je njegov branjenik i dalje sam u ćeliji Istražnog zatvora i nema nikakvih… »
Vesti dana »

Određeno zadržavanje Leskovčaninu koji je pretio javnom tužiocu Nenadu Stefanoviću preko društvenih mreža
Rešetka pre 3 minutajoš 49 povezanih

VIDEO Protest podrške studentkinji Nikolini: "Uniforma ne štiti, robije će biti"
Radio 021 pre 1 satjoš 49 povezanih

Nemoguće je vratiti Krim Ukrajini Oglasio se Tramp: Takođe nije moguće da se Kijev pridruži NATO-u
Večernje novosti pre 3 minutajoš 29 povezanih

„Uhapsite Krička“: Studenti i građani predaju zahtev za smenu komandanta JZO koji je udarao i pretio silovanjem studentkinju Nikolinu VIDEO
Nova pre 58 minutajoš 36 povezanih

Švajcarska će ponuditi imunitet Putinu ako dođe na mirovnu konferenciju
N1 Info pre 8 minutajoš 141 povezana