Povezane vesti

Neće Me Maltretirati, Sve Sam Ih Pobila: Glumica, dvostruki ubica, plakala usred sudnice!

Neće Me Maltretirati, Sve Sam Ih Pobila: Glumica, dvostruki ubica, plakala usred sudnice!

Kurir 04.02.2016
Morala sam, ne mogu više ovako, rekla mi je Teodora, koja je bila sva krvava, kazao je na sudu Borislav Stamenkov, suprug Teodore Viktorović, koja je ubila majku Ljiljanu i baku Ivanku Đukić. Teodora je koristila narkotike, a kad smo započeli… »
"Neće mene niko više maltretirati, POBILA SAM IH SVE"

"Neće mene niko više maltretirati, POBILA SAM IH SVE"

Blic 04.02.2016
Suđenje Teodori Viktorović (39), koja je satarom ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91) 2. marta prošle godine u porodičnom stanu u beogradskom kvartu Vračar, nastavljeno je juče svedočenjem njenog supruga Bratislav Stamenkova. Stamenkov je… »
Svedočenje supruga: Teodoru majka naterala na abortus, svakodnevno je šamarala i vređala!

Svedočenje supruga: Teodoru majka naterala na abortus, svakodnevno je šamarala i vređala!

Večernje novosti 04.02.2016
U Višem sudu u Beogradu svedočio Borislav Stamenkov, suprug Beograđanke koja je satarom ubila majku i baku. KAD mi je rekla: "Pobila sam sve, sad niko više neće da me maltretira", nisam ozbiljno shvatio Teodoru. Mislio sam da je isekla vene na rukama… »

Vesti dana »