Povezane vesti
OBMANUO NAROD: Radnik koji je napao Matijević rekao da je sve laž (VIDEO)
Pravda 05.02.2016
Bivši zaposleni Industrije mesa Matijević Mihajlo Čepi, čiji je video snimak zapalio društvene mreže, priznao je da je laž sve što je pričao o lošem kvalitetu mesa i izvinio se porodici Matijević. Čepi je na društvene mreže postavio video u… »
(Video) Čepi Priznao: Lagao sam da Matijević koristi neispravno meso
Kurir 05.02.2016
NOVI SAD - Mihajlo Čepi, bivši radnik Industrije mesa "Matijević", koji je pre nekoliko dana objavio optužujuće snimke iz ove mesare i uzburkao srpsku javnost, danas je objavio novi snimak u kojem se, uz izvinjenje svim stranama, pravda da su ga na… »
Čepi: Bio sam primoran da optužim "Matijeviće"
Dnevnik 05.02.2016
Bivši radnik Industrije mesa „Matijević” Mihajlo Čepi je postavio novi video-snimak, u kojem se izvinjava porodici Matijević i nekadašnjim kolegama zbog tvrdnji. iznetih ove sedmice u javnosti da Industrija mesa „Matijević” u proizvodnji… »
Čepi priznao: Bio sam primoran
Akter 05.02.2016
Mihajlo Čepi, bivši radnik Industrije mesa "Matijević", koji je pre nekoliko dana objavio optužujuće snimke iz ove mesare i uzburkao srpsku javnost, danas je objavio novi snimak u kojem se, uz izvinjenje svim stranama, pravda da su ga na to primorale… »
OTKRIO KO GA JE NATERAO DA BLATI MATIJEVIĆE: Obmani potrošača došao kraj! (VIDEO)
Večernje novosti 05.02.2016
U video snimku koji je na društvene mreže postavio bivši zaposleni Industrije mesa "Matijević", navodi se da je napad bio instruiran od strane konkurentskih kompanija, a da je cela priča otišla dalje nego što je on planirao. Nakon nedelju dana… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, pozdravljaju ih i zaposleni u Telekomu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 1 minutjoš 37 povezanih
Studenti krenuli peške iz Beograda ka Novom Sadu, MUP obezbeđuje trasu
Sputnik pre 1 minutjoš 30 povezanih
SAD:Najmanje 18 osoba poginulo kada se sudario putnički avion sa vojnim helikopterom, traga se za više od 40 putnika
RTV pre 1 satjoš 50 povezanih
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 4 satijoš 4 povezane
Mesec dana pritvora četvorici aktivista SNS koji su prebili studente
Novi magazin pre 48 minutajoš 23 povezane