Povezane vesti
Ambasador Skat: SAD će podržavati Srbiju na putu ka EU
Slobodna Evropa 05.02.2016
Novi američki ambasador u Beogradu Kajl Rendolf Skat najavio da će kao ambasador SAD podržati napore Srbije u napredovanju ka članstvu u EU, poboljšanju regionalnih odnosa i razvijanju pomirenja i integracija. "Mi zajedno možemo da unapredimo… »
Upoznajte novog ambasadora SAD Kajla Skota: Poliglota i stručnjak za istok
Blic 05.02.2016
Novi američki ambasador u Srbiji Kajl Skot predstavio se na tečnom srpskom jeziku u kratkom video snimku koji je objavljen na zvaničnoj Fejsbuk stranici ambasade SAD. Pogledajte na facebook-u "Dobar dan, zovem se Kajl Skot i čast mi je da budem novi… »
Ambasador SAD predao akreditive
Akter 05.02.2016
Novi ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kajl Rendolf Skot je predao danas akreditivna pisma predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću. Novopostavljeni ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kajl Rendolf Skot predao je danas… »
Kajl Skat novi ambasador SAD u Srbiji
N1 Info 05.02.2016
Novi ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kajl Rendolf Skat je predao danas akreditivna pisma predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću. Skat je najavio da će kao ambasador SAD podržati napore Srbije u napredovanju ka članstvu u EU, poboljšanju… »
Novi ambasador SAD se predstavio na srpskom jeziku
RTS 05.02.2016
Novopostavljeni ambasador SAD u Beogradu Kajl Rendolf Skot predao je akreditivna pisma predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću. Pre 30 godina započeo je diplomatsku karijeru u ovom regionu. U slobodno vreme voli da vozi bicikl, a Srbiju poredi sa Arizonom… »
(Video) Svaka Čast, Skate: Pogledajte kako novi američki ambasador razbija srpski!
Kurir 05.02.2016
BEOGRAD - Kajl Rendolf Skat postavljen je za novog američkog ambasadora u Srbiji. On se u promotivnom videu obratio građanima Srbije, na čistom srpskom jeziku i rekao da je upravo u ovom regionu pre 30 godina započeo diplomatsku karijeru. "Supruga i ja… »
Vesti dana »

Pešić: Razlika protiv Estonije nije realna, bila nam je potrebna ovakva utakmica sa Letonijom
RTS pre 21 minutajoš 74 povezane

Ubijen bivši predsednik ukrajinskog parlamenta, BBC izvor kaže da se napadač maskirao u Glovo dostavljača
BBC News pre 2 satajoš 31 povezana

Haos na konferenciji! Svetislav Pešić se posvađao sa novinarom: Nemoj više ništa da me pitaš do kraja prvenstva
Kurir pre 31 minutajoš 59 povezanih

Skupština Kosova nije izabrala potpredsednika iz srpske zajednice
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 27 povezanih

“Sns više nema snage da napravi ogroman miting”: Šta bi se desilo da na skupove protiv blokada pozovu Vučić i ministri?
Pravda pre 21 minutajoš 21 povezana