Povezane vesti

(Foto) Prepucavanje Se Nastavlja, Stanija Uzvraća Udarac: Kristijane, pobediću te!

(Foto) Prepucavanje Se Nastavlja, Stanija Uzvraća Udarac: Kristijane, pobediću te!

Kurir 05.02.2016
Kristijan Golubović je otkrio da mu Stanija Dobrojević nije dala polovinu osvojene sume u rijalitiju "Farma 6", što je javno obećala. Bivši farmer je otkrio da je pomogao starleti da pobedi, kao i da je na to dao 12.000 evra da bi Stanija dobila prvo… »
Starleta Nasamarila Kristijana Golubovića: Stanija hoće da me namesti za iznudu novca

Starleta Nasamarila Kristijana Golubovića: Stanija hoće da me namesti za iznudu novca

Kurir 05.02.2016
Stanija Dobrojević je pobedila u rijalitiju "Farma 6" i osvojila 50.000 evra, a javno je obećala da će polovinu osvojene sume pokloniti svom prijatelju Kristijanu Goluboviću koji je zaslužan za njenu pobedu. Golubović je otkrio da pobednica "Farme"… »
"Daj mi mojih 25.000 evra"

"Daj mi mojih 25.000 evra"

Mondo 05.02.2016
Kristijan Golubović o navodima Stanije Dobrojević da je "njegovi ljudi" maltretiraju i tome kako joj je sam tražio "svojih 25.000 evra" Pobednica Farme 6 Stanija Dobrojević, obećala je da će polovinu svoje novčane nagrade dati Kristijanu… »

Vesti dana »