Povezane vesti
ERDOGAN POSTAVIO ULTIMATUM OBAMI: SAD da izaberu između Turske i sirijskih Kurda!
Pravda 07.02.2016
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je danas pozvao zvanični Vašington da bira između njegove zemlje i kurdske Partije demokratske unije (PYD) za partnera. „Kako da vam verujemo? Da li sam ja vaš partner ili su to teroristi u Kobaniju?“, rekao je… »
Erdogan Washingtonu: Ili Turska, ili Kurdi
Al Jazeera 07.02.2016
Turski lider pozvao Washington da bira između njegove države i kurdske Partije demokratske unije za partnera. Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan u nedjelju je pozvao zvanični Washington da bira između njegove države i kurdske Partije demokratske… »
Erdogan: SAD da izaberu između Turske i Kurda
RTV 07.02.2016
ANKARA - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je danas pozvao zvanični Vašington da bira između njegove zemlje i kurdske Partije demokratske unije (PYD) za partnera. "Kako da vam verujemo? Da li sam ja vaš partner ili su to teroristi u Kobaniju?"… »
Vesti dana »

Vučić sa Netanijahuom u Njujorku o sporazumu o slobodnoj trgovini između Srbije i Izraela
Sputnik pre 29 minutajoš 13 povezanih

Olujni vetrovi i pad temperature: Jesen stiže punom snagom, kakvo nas vreme očekuje za vikend?
Euronews pre 54 minutajoš 12 povezanih

"Ti si neko koga štitim, sve moje, volim te" Darko Lazić se obratio ženi Katarini nakon saobraćajke, poslao poruku: Čovek koji je prošao kroz pakao...
Kurir pre 14 minutajoš 11 povezanih

Tramp najavio nove carine od 1. oktobra: Na udaru lekovi, teški kamioni, nameštaj...
Telegraf pre 49 minutajoš 7 povezanih