Povezane vesti

Muslin optužen da je uzimao pare od igrača: Spreman sam za detektor laži

Muslin optužen da je uzimao pare od igrača: Spreman sam za detektor laži

Sportski žurnal 11.02.2016
Bivši trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin kazao da je spreman da se podvrgne detektoru laži kako bi sprao ljagu sa imena. Bivši trener Krasnodara Slavoljub Muslin prokomentarisao je izjavu nekadašnjeg igrača ruskog kluba Olega Samsonova koji ga je… »
Teške Optužbe Na Račun Muslina: Srbin hoće na detektor laži!

Teške Optužbe Na Račun Muslina: Srbin hoće na detektor laži!

Hot sport 11.02.2016
Srpski trener Slavoljub Muslin našao se na udaru ruskog fudbalera Olega Samsonova, koji ga je optužio za malverazacije oko transfera igrača u Krasnodar. Bivši fudbaler zeleno-crnih je za ruske medije istakao da je Slavoljub Muslin uzimao 20 posto od… »
Muslin odgovorio na optužbe da je uzimao pare od igrača: Spreman sam da idem na detektor laži!

Muslin odgovorio na optužbe da je uzimao pare od igrača: Spreman sam da idem na detektor laži!

Večernje novosti 11.02.2016
Nemam šta da kažem na takve gluposti, ja znam da nikada nisam učestvovao u nečemu takvom - odgovorio je srpski trener na optužbe Samsonova. Ruski fudbaler Oleg Samsonov je uputio veoma teške optužbe na račun srpskog trenera Slavoljuba Muslina. U… »
Žestoke optužbe za Slavoljuba Muslina: Ruski fudbaler tvrdi da je Srbin uzimao 20 odsto od plata igrača

Žestoke optužbe za Slavoljuba Muslina: Ruski fudbaler tvrdi da je Srbin uzimao 20 odsto od plata igrača

Mozzart sport 11.02.2016
“Dovodio je fudbalere u saradnji sa svojim menadžerima, a onda uzimao pare od njihovih ugovora”, tvrdi Oleg Samsonov. Srpski stručlnjak Slavoljub Muslin se našao u žiži skandala koji potresa ruski fudbal. Bivši trener Krasnodara je optužen da… »
Muslin besan: Idemo na detektor laži, tako i ja mogu za nekog da kažem da je homoseksualac

Muslin besan: Idemo na detektor laži, tako i ja mogu za nekog da kažem da je homoseksualac

Mozzart sport 11.02.2016
“Gluposti“, odgovara srpski trener na optužbe da se “ugrađivao“ u transfere i uzimao pare od igrača. Oleg Samsonov je uzburkao rusku javnost. Vezista koji je sa 28 godina rešio da okonča karijeru odlučio je da progovori o svemu. Na nišanu… »
Muslin šokiran optužbama: ''Sram te bilo, Samsonove!''

Muslin šokiran optužbama: ''Sram te bilo, Samsonove!''

Sportske.net 11.02.2016
Nekadašnji fudbaler ruskog Krasnodara Oleg Samsonov u izjavi tamošnjim medijima ozbiljno je optužio srpskog stručnjaka i nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Slavoljuba Muslina. Ubrzo je dobio i odgovor. Naime, pojedini ruski mediji preneli su izjavu… »
Muslin teško optužen, on sve negira

Muslin teško optužen, on sve negira

Mondo 11.02.2016
Ruski fudbaler Oleg Samsonov teško optužio srpskog trenera Slaboljuba Muslina da je uzimao novac od fudbalera i "gurao" ih da igraju. Muslin sve te tvrdnje kategorično negira. Foto: MN Press Oleg Samsonov, sada 28-godišnji ruski fudbaler, svojevremeno… »

Vesti dana »